-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir resim çizmeye çalıştım kafamda, sanırsam şöyle güzel durabilir ;
Koltuklar kırmızı hani şu hafif şişme gibi koltuklar oluyor ya onlardan.
duvarlar beyaz, ama temiz beyaz olmalı, çerçeveler ve masa siyah, kalemlik, mouse, kitaplar, perde vs sarı olabilir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
beyazı kesinlikle duvarda kullanmalısınız çünkü ortamın ferah olması gerekiyor. odanızın büyüklüğünü ve pencere olup olmadığını bilmiyorum sadece renkler üzerinden gidersek kırmızıve siyah mobilyalar seçebilirsiniz. sarı renk çok enerjik bir ton olduğu için odanıza sarı renkte birkaç aksesuar ya da sarı bir masa lambası koymanız bile size olumlu yansıyacaktır ancak renkleri mümkün olduğunca dengeli kullanın eğer bir rengi çok kullanırsanız çalışırken rahat edemeyebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
L şekli masalar daha kullanışlı oluyor hocam alt kısmında çekmece olanlardan bulabilirseniz çalışmalarınızı rahatça yapabilirsiniz. genellikle siyah renk kullanımı ofis havası kattığı için sizi çalışmaya yöneltecektir duvarlarınızı gri ve ya beyazdan daha koyu renklerle tasarlamak istiyorsanız pencerenizin karşısına geniş ve ofis yaşantısına uyan bir ayna, açık renk bir tablo ya da içi açık renkte olan büyük bir saat ekleyerek ortamdaki ışığı dengeleyebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
ben teşekkür ederim hocam :) inşallah güzel ve çalışma aşkı ile dolacağınız bir home ofis dekore edersiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
:) takipteyim hocam şimdiden merak ettim
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
Bu arada konuyu okuyan arkadaşlar sadece okumasa iyi kötü fikirlerini belirtse çok güzel olur arkadaşlar :)