lostyazilim

Hukukla alakali bir soru

11 Mesajlar 1.627 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

DenizCaglar DenizCaglar Danışman & Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webtasarım&Yazılım geliştirme&
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 55 / 46
  • Ticaret 10, (%100)
Arkadaslar konu disindami bilmiyorum ama basima bugun itibari ile bir olay geldi. Bir x bankasinin calisani onceden 2 kere kredi basvuru yaptigim icin benim adima 6 ayda 20 basvuru yapmis. Bu yuzden kredi puanim acayip dercede dusmus. Imzami sahte olarak atip telefonumu farkli olarak girerek onaylamis. Bu islemle kostasini dolduruyor. Burda ne gibi yasal yollara basvurup ne hak edebilirim. Birkere kkb puanim artik duzelmez yada cok zaman alir. Burda manevi ve maddi olarakta zarardayim. Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim

wmaraci
reklam

OXSoft OXSoft Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek P. Danışmanı ve Develop.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 9 / 61
  • Ticaret 5, (%80)
Şahısa evrakta sahtecilik, maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz hem ceza yer hem size tazminat öder biraz avukata ücret ile halledebilirsiniz bu işi

DenizCaglar
antidetron DenizCaglar

kişi bu mesajı beğendi.

alpturkay alpturkay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 23 / 29
  • Ticaret 6, (%100)
Hem banka üst yönetimine hemde BDDK'ya şikayet dilekçesi vermen gerekir. Banka KKB'ye düzeltme raporu yollarsa sicilin düzeltilebilir. Hukuki haklarin icin bir avukat ile görüsmeni tavsiye ederim.Kredi skorunun duzeltilmesi durumu disinda, manevi ve maddi olarak sana nasil bir geri donus olur konusunda avukat daha bilgilendirici olacaktir. (Tabi forumda da yardimci olacak avukat bulunur diye dusunuyorum).

Cok gecmis olsun
DenizCaglar

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 9 / 61
  • Ticaret 5, (%80)
alp arkadaşımızın, dediği işlemleri gerçekliştirmeden önce dediklerimi yap, sonrasında avukatından rica et seni yönlendirmesi için bddk ya sonrasında elinde kazandığın dava belgeleriyle git, seni oyalayamadan direk düzeltmek zorunda kalacaklar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 55 / 46
  • Ticaret 10, (%100)

alpturkay adlı üyeden alıntı

Hem banka üst yönetimine hemde BDDK'ya şikayet dilekçesi vermen gerekir. Banka KKB'ye düzeltme raporu yollarsa sicilin düzeltilebilir. Hukuki haklarin icin bir avukat ile görüsmeni tavsiye ederim.Kredi skorunun duzeltilmesi durumu disinda, manevi ve maddi olarak sana nasil bir geri donus olur konusunda avukat daha bilgilendirici olacaktir. (Tabi forumda da yardimci olacak avukat bulunur diye dusunuyorum).

Cok gecmis olsun

Puanim 6 ayda 1780 den 970 e dusmus . 6 senelik duzenli odeme ve sorunsuz islemlerim cop oldu. Korkum surda bankaya acilir sanirim bu dava ve merkez bankasina bildirilirse benim icin daha kortu olacaktir gibi geliyor internettw boyle bir bilgi gormustum.

Ek Olarak:

OX-Soft adlı üyeden alıntı

alp arkadaşımızın, dediği işlemleri gerçekliştirmeden önce dediklerimi yap, sonrasında avukatından rica et seni yönlendirmesi için bddk ya sonrasında elinde kazandığın dava belgeleriyle git, seni oyalayamadan direk düzeltmek zorunda kalacaklar.

Banka muduru benle gorusmek istedigini soyleyip pazartesi icin gun verdi. Imza almam gerekiyor dedi bende avukata gostermeden imza atmayacagim

• Üyelik 28.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 9 / 61
  • Ticaret 5, (%80)
DenizCaglar evet, bankaya açılır büyük ihtimalle fakat bankada işlemi yapan gişeci veya müşteri temsilcisini araştırır ve işlemleri gerçekleştiren şahısla ilgili dökümanları avukatınıza teslim eder ve avukatınız işlemi gerçekleştiren şahısa afedersinizde sömüre bildiği kadarda sömürür bankalarlada her hangi bir probleminiz olmaz bu konuda korkunuz olmasın.

Ek Olarak: Kesinlikle hiç bir dosyaya imza atmayın asla.
DenizCaglar

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 55 / 46
  • Ticaret 10, (%100)

OX-Soft adlı üyeden alıntı

DenizCaglar evet, bankaya açılır büyük ihtimalle fakat bankada işlemi yapan gişeci veya müşteri temsilcisini araştırır ve işlemleri gerçekleştiren şahısla ilgili dökümanları avukatınıza teslim eder ve avukatınız işlemi gerçekleştiren şahısa afedersinizde sömüre bildiği kadarda sömürür bankalarlada her hangi bir probleminiz olmaz bu konuda korkunuz olmasın.

Ek Olarak: Kesinlikle hiç bir dosyaya imza atmayın asla.

Hakkimi sonuna kadar ariyacagim bilgiler icin cok tesekkurler

23759 23759 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 10.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 166 / 91
  • Ticaret 10, (%100)
avukatınızla gidin görüşmeye
DenizCaglar

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 9 / 61
  • Ticaret 5, (%80)
DenizCaglar rica ederim, eğer avukatınız yoksa yardımcı olabilirim o konudada tanıdığım hukuk bürosunda çalışan arkadaşlarım mevcut, müşterilerimde hayırlı geceler dilerim.
DenizCaglar

kişi bu mesajı beğendi.

alpturkay alpturkay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 23 / 29
  • Ticaret 6, (%100)

DenizCaglar adlı üyeden alıntı

Puanim 6 ayda 1780 den 970 e dusmus . 6 senelik duzenli odeme ve sorunsuz islemlerim cop oldu. Korkum surda bankaya acilir sanirim bu dava ve merkez bankasina bildirilirse benim icin daha kortu olacaktir gibi geliyor internettw boyle bir bilgi gormustum.

Ek Olarak:

Banka muduru benle gorusmek istedigini soyleyip pazartesi icin gun verdi. Imza almam gerekiyor dedi bende avukata gostermeden imza atmayacagim

Bende OX-Soft un dedigini soyleyecektim. Tek verebilecegim tavsiye dava acmadan once avukatinla oturup BDDK'ya sikayet dilekceni birlikte yazip yollaman. Tabi muhtemelen OX-Soft benden daha tecrubelidir yas itibari ile. Ben sadece bankaci arkadaslarima sorarak bilgilendirdim.
DenizCaglar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al