alpturkay adlı üyeden alıntı

Hem banka üst yönetimine hemde BDDK'ya şikayet dilekçesi vermen gerekir. Banka KKB'ye düzeltme raporu yollarsa sicilin düzeltilebilir. Hukuki haklarin icin bir avukat ile görüsmeni tavsiye ederim.Kredi skorunun duzeltilmesi durumu disinda, manevi ve maddi olarak sana nasil bir geri donus olur konusunda avukat daha bilgilendirici olacaktir. (Tabi forumda da yardimci olacak avukat bulunur diye dusunuyorum).

Cok gecmis olsun

Puanim 6 ayda 1780 den 970 e dusmus . 6 senelik duzenli odeme ve sorunsuz islemlerim cop oldu. Korkum surda bankaya acilir sanirim bu dava ve merkez bankasina bildirilirse benim icin daha kortu olacaktir gibi geliyor internettw boyle bir bilgi gormustum.

Ek Olarak:

OX-Soft adlı üyeden alıntı

alp arkadaşımızın, dediği işlemleri gerçekliştirmeden önce dediklerimi yap, sonrasında avukatından rica et seni yönlendirmesi için bddk ya sonrasında elinde kazandığın dava belgeleriyle git, seni oyalayamadan direk düzeltmek zorunda kalacaklar.

Banka muduru benle gorusmek istedigini soyleyip pazartesi icin gun verdi. Imza almam gerekiyor dedi bende avukata gostermeden imza atmayacagim