lostyazilim

ilginç bir fikir daha

25 Mesajlar 2.257 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Fatii Fatii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)

kisabiara adlı üyeden alıntı

benim gözüme hiç hitap etmiyo bi kere çok renkli gözü yorar bu site, UX tarafına hiç girmiyorum kesinlikle kullanıcıya hitap etmiyo. nacizane fikrimi sunuyorum beğenen insanlar olacaktır elbet.

hocam vala kendime göre yaptım istediğim rengi çünkü bende bir kulanıcıyım :D

wmaraci
reklam

kisabiara kisabiara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 33 / 60
  • Ticaret 15, (%93)
başarılar dilerim alanınız psikolojiyse daha minimal bir tasarım sunmalısınız. psikoloji kelimesi bende siyah ve gri tonları çağrıştırır minimal wordpress temaları mevcut gayet sade ve profesyonel görünüm katar bu sebeple tasarım değil içerik ön plana çıkar.
burada baktığım kadarıyla siz abanmışsız tasarıma, ben içerikten çok renkleri görüyorum sizin gibi profesyonel alanlarda içerik üreten insanlara hep bunu öneriyorum kesinlikle içeriği ön plana çıkarmanız lazım tasarımı değil

• Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)

kisabiara adlı üyeden alıntı

başarılar dilerim alanınız psikolojiyse daha minimal bir tasarım sunmalısınız. psikoloji kelimesi bende siyah ve gri tonları çağrıştırır minimal wordpress temaları mevcut gayet sade ve profesyonel görünüm katar bu sebeple tasarım değil içerik ön plana çıkar.
burada baktığım kadarıyla siz abanmışsız tasarıma, ben içerikten çok renkleri görüyorum sizin gibi profesyonel alanlarda içerik üreten insanlara hep bunu öneriyorum kesinlikle içeriği ön plana çıkarmanız lazım tasarımı değil

aslında bu konuda haklısınız ama ben sadece psikoloji alanında değil edebiyat alanındada varım. ayrıca sitem dergi olarak düşündüğünde tasarımında önemli olduğunu düşünenlerdenim tabi ki her sitede önemli olan içeriktir tasarım değil :D ama benim site biraz tasarıma önem veren biriyim. çünkü tasarım her zaman ilk bakışta siteye karşı bir düşünce oluşmasını sağlar.

Vedatpolat Vedatpolat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad V** P**
  • Mesajlar 483
  • Beğeniler 144 / 82
  • Ticaret 0, (%0)

yeniakim adlı üyeden alıntı

hocam proje için 10 üni benden aç ben 10 üniye talibim

Hocam maddi açıdan gücüm yetmez 😃 özel tasarımı var reklamı.var sosyal medya reklamları var yani tonca sey ve hepsinin olması için gereken para oda şimdilik zor yani

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)

Vedatpolat adlı üyeden alıntı

Hocam maddi açıdan gücüm yetmez 😃 özel tasarımı var reklamı.var sosyal medya reklamları var yani tonca sey ve hepsinin olması için gereken para oda şimdilik zor yani

aynen öyle malesef bende aynı derten yapamıyorum

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al