-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba arkadaşlar çok ilginç bir site fikri aklıma geldi ama hayata geçirme konusunda kararsızım.
şöyleki itiraf sitesi kuracam peki bu kadar basit bir fikir ilk senin mi aklına geldi diye soracan :D haklısınız :D
ben kurmak istediğim site itiraf olacak ama şöyle bir şey sorayım şimdi örnek vereyim her üniversitenin kendine ait bir itiraf sayfası var. ve her şehrinde hemen hemen kendine ait bir itiraf sayfası sosyal medyada vardır.
örnek şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum tümünü tek domain altında toplamak. örnek vereyim
alacağım domain örnek.com olsun
üniversite için bir itiraf sayfası kurdum buda istanbul üniversitesi olsun.
iü.örnek.com ona ait alt domain verecem
şehir olarak istanbul.örnek.com gibi yüzlerce alt domain ve tek script ile kendime ait bir script yazdırıp her alt domaine kurmak düşüncesindeyim.
diyeceksin 100-200 tane alt domaine bakabilir misin? onun içinde ben bakmayacam çözümüm şu olacak ilk önce mesela istanbul üniversitesi face itiraf sayfası adminine ulaşıp ondan benim sitemin admini olmasını ve adsense kazancının ona ait olacağını söyleyip o alt domaini ona ait yapacam. kısacası çok güzel bir proje olacağını düşünüyorum. ayrıca örnek.com domaini ana itiraf sayfası olmayacak oda her zaman blog olarak kalacak. ve soru.örnek.com diyede bir tanede soru-cevap alt domain olacak. bunun için tek bir kişinin herkesi toplayacağı gücü bulamayacağı için yapmıyorum.
Ama bunu yaptığımda eminim ki bu işte çok yüksek kazançlar elde edilebilir ve site yeni bir sosyal platform olabilir. o derece bu fikrime güveniyorum sadece para yatırım olarak çok yüksek bir yatırım gerektiğini düşünüyorum. ayrıca bu düşüncenin uygulamasını yapmayıda düşünmekteyim. uygulamada ise böyle bir şey düşünüyorum tüm alt domainlerin paylaşıldığı her itirafın orda paylaşmasını sağlamak. ve ayrıca soru.örnek.com olan domainide o uygulamaya gelmesini sağlayacak bir şekilde süper bir düşüncem var.
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Keşke burada paylaşmasaydın, forumdan değil ama dış güçler bu fikiri çalabilir :D
Gayet hoş bence ama çok uğraşılması lazım, çok rahat 3, 4 aya ekmeği yenir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
yeniakim Keşke herkes sizin gibi düşünse :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam oncelikle ayni fikri bende dusundum ve yaptigim masrafla kaldim. Eger tam zamanini ayirabiliceksen cok iyi yazilim bilgin varsa ve paran varsa yap. Yoksa evet uzgunum baticaksin. Masrafinla kalicaksin. Amacim kalbini kirmak degil sadece denedigim icin soyluyorum. :)
Cripton
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO / E-Ticaret / Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başarılı bir beyin fırtınası.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu dediğinizi daha önce benimde aklıma geldi 😃 bir domain bile buldum ama öyle internette wp de itiraf ilgili tema bulamadım adam akıllı script bile yok yani internette bulunan itiraf sitelerini uygulamalarını baya araştırdım tutan bir uygulama yok neredeyse ama proje hala aklımda 😂