lostyazilim
tr.link

İnstagram Keşfet'e Düşmek

8 Mesajlar 2.495 Okunma
lstbozum
tr.link

merveakdg merveakdg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / K
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Bir gönderinin keşfet kısmına düşebilmesi için ne kadar beğeni alması ya da etkileşim alması gerekiyor. Bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim? Kısacası Keşfet'e nasıl düşülür?

wmaraci
reklam

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bu tamamen kategori yada etiketlerle falan alakalı tahminimce. Mesela rekabetin yani resimlerin fazla yüklendiği bir kategoride keşfete düşmek zor olabilirken, daha az gönderinin görüldüğü katgorilerde daha az beğeni ile keşfete düşübilirsiniz. Örnek veriyorum bayan olduğunuz için diyelim sunum kategorisinde çok fazla resim yüklendiği için daha fazla beğeni almanız yada daha fazla yorum almanız gerekiyor. Bunun için keşfet grupları var yani bellirli zamanlarda birbirlerine yorum atan ve birbirlerinin gönderisini beğenenler var. Öyle bir gruba üye olabilirsiniz. Benim eşim öyle bir gruba üye ve aşırı derece de faydasını görüyor.

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Bunun için oluşturulmuş insta grupları var, 50-60 kişinin anlaşarak dm grubu oluşturduğunu düşün. Birisi bir gönderi paylaşınca diğerleri anında 5-6 yorum atıyorlar aralarında bir anda 250-300 yorum geliyor. Sayfa takipçin bir seviyedeyse ve 500 üzeri de beğeni gelirse garanti keşfettesin.

merveakdg merveakdg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / K
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
sofu44 bu grubu ben nereden bulabilirim hocam. Bilgileriniz için teşekkürler bu arada.
ferzileyto Hali hazırda grubum yok. İki kişi bir sayfayı kasmaya çalışıyoruz hocam. Bende acaba yüksek beğeni sayısı ile keşfet kısmına düşebilir miyim diye merak ettim açıkçası.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Instagram kullanıcı adınız özel mesaj olarak atın sizin için eşimle konuşayım. Sadece bayanların olduğu bir grupları var. Ancak belirli kriterleri vardı. Takipçi sayısı gibi uyuyorsa kriterlerine sizide katsınlar. Eğer uymuyorsa da sizde çevrenizdeki kişilerle böyle bir grup oluşturun. Örnek veriyorum 10 k lık kişilerle günün herzaman aynı saatinde yani akşam 9 gibi instagram en yoğun olduğu saatlerde aynı andw herkes birbirine yorum atsın son resimlerini beğensin. Böylece hepiniz aynı anda keşfede girebilir siniz.

HalitBey HalitBey Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Üniversite ögrencisi
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 1, (%0)
Buradan beğeni Satin alabilirsiniz uygun fiyata www.teknonesil.com

etkiliadam etkiliadam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 28 / 51
  • Ticaret 11, (%100)

sofu44 adlı üyeden alıntı

Instagram kullanıcı adınız özel mesaj olarak atın sizin için eşimle konuşayım. Sadece bayanların olduğu bir grupları var. Ancak belirli kriterleri vardı. Takipçi sayısı gibi uyuyorsa kriterlerine sizide katsınlar. Eğer uymuyorsa da sizde çevrenizdeki kişilerle böyle bir grup oluşturun. Örnek veriyorum 10 k lık kişilerle günün herzaman aynı saatinde yani akşam 9 gibi instagram en yoğun olduğu saatlerde aynı andw herkes birbirine yorum atsın son resimlerini beğensin. Böylece hepiniz aynı anda keşfede girebilir siniz.

16k @saglikcikadin isimli hesabıma keşfet grubu arıyorum yardımcı olabilir misiniz

• Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam eşime kullanıcı adınızı ilettim. Ancak bazı kriterleri var. Onlara uymuyormuşsunuz. Keşke yardımcı olabilseydim.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al