-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Klişe ile başlayalım ve özgün fikirler ile bitirelim;
Öncelikle Merhabalar,
Yaklaşık 1 senedir sadece internetteki bilgi ve paylaşım sitelerini inceliyorum. Özellikle wmaracı, *** gibi popüler webmaster forumlarını yakından takip ediyorum. Sürekli bir site alış-verişi ve yaratılması karşımızda. Bir çok yeni sitesi açılıyor ve kısa süre içerisinde dinamizimini kaybediyor yada tamamen kapatılıyor.
Öncelikle ilk sorum şu;
Açtığınız siteler neden kapatılıyor?
Benim görüşüm:
Yeni bir şey yok, hep aynı. Başka bir siteyi hatta yüzlerce siteyi tekrar ediyoruz. Bundan dolayı olabilir.
Ve bu soruya ek olarak özgün-yaratıcı bir fikir öneriniz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Amaç sadece para kazanmak olduğu için başarı oranları cok az.
Birde para kazanma hayalinin çok kısa sürede gerçekleştirilmek istemesinden ötürü olduğunu düşüyorum.
Esenlikle Kalın..
VBMaSTeR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteyi alan kişiler bu işlerden hiç anlamayan kişilerse site tabi ki çöpe gidiyor. Ancak alan kişi ehil ise kendine paravan blog olarak bile kullanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Şuana kadar 3 büyük sitem oldu. 2 sini sattım 1i hala devam ediyorum. Yani hiç bir zaman projemden vazgeçip sitemi kapatmadım. 3 site : 8 yıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
bu saatten sonra neredeyse her konu hakkında popüler bloglar olmaya başladı. konusu internette gezmeyen site artık yok denecek kadar azdır 3-5 tane falan kalmıştır.
yaklaşık 1 yıl sonra "sadece blogtan anlayan kişiler" bu işin farkına varıp bu işi bırakacaklar ve script sistemleri dahada yaygınlaşacak ve herkes yeni bir sistem yapma peşinde olacak diye düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
pasta büyük herkes bi şekilde pay alma hedefinde çokta yanlış bi durum değil bizim bilmediğimiz ayda 300 500 tl getiren bir çok site var neredeyse part time bir iş ücreti kadar
buda sistemi seoda yani daha doğrusu tıklanan siteler arasında daha iyi olmaya hatta tıklansın sitede ne olursa olsuna sürüklüyor ama para getirdiği sürece yaratıcı olmaya zorlamanın bir anlamı yok hedefin para kazanmaksa kazanıyosan yeter hedefin fark yaratmaksa ozaman dediklerinizin bir önemi var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Söylediğiniz gibi bir kendini tekrarlama sürecinde olduğumuzu düşünüyorum. Benim fikrim, internet bir süre sonra kendini revize etmiş, boş bir alana kavuşacak. Özellikle genel bloglar kapanacaki teknoloji blogları bile dağılacak. Hatta şu anda teknoloji sitelerinin yazdıkları kategoriler bile özelleşip tek kategori hakkında 3-5 farklı site oluşacak. Yani uzmanlık alanları genişleyecek. Artık makale yazmak yetmeyecek, yenilikler getirmek, yeniliklere ayak uydurmak gerekecek.