-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Detaylı bilgi alabilir miyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknoloji
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%57)
Arkadaşlar erkek giyim üzerine kazak swit ceket şapka gibi satış yapmak isteyenler varsa mesaj atın bana yardımcı olayım size şuan reklamını yaptığım bir esnaf dükkanındaki ürünlerini satmak ve satacak kişilere de pay vermek istiyor varsa böyle birileri acil bana ulaşsın detayları size söyleyim websitesi yok kurulacak şuan tasarım website için yapım aşamasındayız isteyenler varsa yardımcı olabilirim herkese herkes kazanması böyle bir teklif var sizlere duyurulur..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dropshipping konusunun hem avantajı hem de dezavantajları var. Örneğin amatör satış yapanlara hitap ettiğinden dolayı birçoğu kişi vergi mükellefi bile değil ve dolayısıyla yalnızca komisyon alarak ve işin kalan zorluğu ile hiç uğraşmadan işlerini yapmak istiyor ancak bu zorluğu aşabilecek kapasitede bir dropshipping yapan firma en azından ben görmedim hiç.
Diğer yandan profesyonel olarak yapanlar için ise zaten anlaştığı birçok kurum olduğundan dolayı almış olduğu dropshipiing davetlerinin birçoğuna katılmıyor bile. Özellikle sistem ve stok bildirimi çok net ve belirtici şekilde değil ise yaklaşılmıyor bile. Bu konuda
Pasif Gelir ile Para Kazanmak konusunda değinmiştim ve birçok kişiye bu işin zorluklarından bahsetmelerini istemiştim. Genel görüş olarak en başta gelen şey parayı elden alabilmek istiyorlar, bunun sonrasında kapıda ödeme olabilmesini ve bunun düzenlemesinin düzgün olmasını istiyorlar.
Eğer anlaştığınız kişilere kazançlarını elden teslim edebiliyorsanız (mesela haftalık veya aylık) ayrıca kapıda ödeme için eğer ürün geri gelirse (yani alıcı ürünü almaz ise) bu durumda bir çözüm sunarsanız, bir de son olarak stoklarınızdaki ürünler ile ilgili görseller bulundurum açıklayıcı şeyler yazmış olursanız çok başarılı olacaktır.
ParaKazan.com.tr - Ek iş yaparak para kazan ve yatırım araçları
Primer
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Güvenlik
-