-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar başlığı okuduktan sonra az çok tahmin etmişsinizdir konuyu ama ben biraz daha açayım. Yaklaşık 2-3 aydır yeni açacağım kişisel blogum için isim aramaktayım. Yeni açacağım diyorum çünkü daha önce bi kaç kez daha açıp ilgisizlikten ya sattım ya da sildim.
Neyse sorun şu ki üsttede dediğim gibi yaklaşık 2 aydır isim düşünüyorum ne koysam ne koysam fakat inanın hiç ısındığım isimler olmadı. Bu seferde ciddi düşündüğüm için adam gibi bi alanadı ile tek seferde açmak istiyorum.
Belki sizlerde az çok yardımcı olursunuz diye bu konuyu açmak istedim aklınızda kişisel bloğa uygun veya genel blog tarzı akılda kalıcı isimlerde olabilir, varsa önerirseniz çok sevinirim. En azından belki doğaçlama bişeyler çıkar.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Kendi ismini markalaştırabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kişisel bloglar için kendi ismini markalaştırman daha samimi gelecektir insanlara benim fikrim :)
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Dostum yayın yapacağın alanlar, kişisel hobilerin, yayın sıklığın, hedef kitlen gibi bir sürü kıstas var fikir sunabilmek adına. Diğerlerinin hepsi için sen isime uymaya çalışacaksın. Bence hobilerini, yazım yapacağın konuları falan bir kenara yaz, anahtar kelimelerden veya baş harflerin birleşmesinden bir isim illa ki çıkar. Böyle fikir vermek inan senin 2 aylık düşünmenden daha zor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Sen yine şanslısın, ben milyonluk projem için 3 senedir isim bulamadım :D
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben direk kendi ismimle açtım. Hem de ileride iş başvurularında falan iletisim@adımsoyadım şeklinde bi mail ile belki daha ilgi çekici olurum diye düşündüm :D Kişisel blog için isim bulmak gerçekten zor. Kişisel bi nevi sana, hayatına göre konular olacağı için zamanla isminden farklı bir konuya geçebilir. O yüzden isim soyisim daha iyi bana kalırsa. Genel blog olsa isim bulmak kolayda kişisel gerçekten zor.
Şimdiden başarılar :)
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Adı üstünde "Kişisel" diyorsunuz. Kişisel bir blog sitesi genelikle isim ve soyisim'den oluşur ya da sadece soyisim veyahut sadece isminiz. Onun dışında "Genel" blog açmayı düşünüyorsanız isimden ziyade içeriğiniz çok kısıtlı olacaktır. Genel deyince herşeyi yazarım diye düşünebilirsiniz ama inanın bir süre sonra yazı yazma sıkıntısı çekeceksiniz.
En iyi bildiğinizi, yazmaktan keyif aldığınız konuları bir yere not edin, daha sonra o konuların hepsini kapsayabilecek ve akılda kalıcı olabilecek bir isim bulmanızdır.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro