lostyazilim
tr.link

İsim Bulma Sorunsalı

9 Mesajlar 935 Okunma
acebozum
tr.link

iskifogl iskifogl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** İ**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 139 / 152
  • Ticaret 7, (%100)
Merhaba arkadaşlar başlığı okuduktan sonra az çok tahmin etmişsinizdir konuyu ama ben biraz daha açayım. Yaklaşık 2-3 aydır yeni açacağım kişisel blogum için isim aramaktayım. Yeni açacağım diyorum çünkü daha önce bi kaç kez daha açıp ilgisizlikten ya sattım ya da sildim.

Neyse sorun şu ki üsttede dediğim gibi yaklaşık 2 aydır isim düşünüyorum ne koysam ne koysam fakat inanın hiç ısındığım isimler olmadı. Bu seferde ciddi düşündüğüm için adam gibi bi alanadı ile tek seferde açmak istiyorum.

Belki sizlerde az çok yardımcı olursunuz diye bu konuyu açmak istedim aklınızda kişisel bloğa uygun veya genel blog tarzı akılda kalıcı isimlerde olabilir, varsa önerirseniz çok sevinirim. En azından belki doğaçlama bişeyler çıkar.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. :)

wmaraci
reklam

SeoDaddy SeoDaddy Kalitelibacklink.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 161 / 257
  • Ticaret 28, (%100)
Kendi ismini markalaştırabilirsin

berkay310 berkay310 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Turkcell
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 31 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
kişisel bloglar için kendi ismini markalaştırman daha samimi gelecektir insanlara benim fikrim :)

Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!

• Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** İ**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 139 / 152
  • Ticaret 7, (%100)

Seodaddy adlı üyeden alıntı

Kendi ismini markalaştırabilirsin

berkay310 adlı üyeden alıntı

kişisel bloglar için kendi ismini markalaştırman daha samimi gelecektir insanlara benim fikrim :)

Kendi isminden kastınız isimsoyisim.com zannedersem ama nedense o tarz alanadlarına bi türlü için ısınmadı. Açıkcası düşünmedimde değil ama nedense istemiyorum. :)

wmaraci
wmaraci

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Dostum yayın yapacağın alanlar, kişisel hobilerin, yayın sıklığın, hedef kitlen gibi bir sürü kıstas var fikir sunabilmek adına. Diğerlerinin hepsi için sen isime uymaya çalışacaksın. Bence hobilerini, yazım yapacağın konuları falan bir kenara yaz, anahtar kelimelerden veya baş harflerin birleşmesinden bir isim illa ki çıkar. Böyle fikir vermek inan senin 2 aylık düşünmenden daha zor :)

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Sen yine şanslısın, ben milyonluk projem için 3 senedir isim bulamadım :D

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

systemhack systemhack www.batuhankilinc.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenciyim
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 33 / 59
  • Ticaret 4, (%100)
Ben direk kendi ismimle açtım. Hem de ileride iş başvurularında falan iletisim@adımsoyadım şeklinde bi mail ile belki daha ilgi çekici olurum diye düşündüm :D Kişisel blog için isim bulmak gerçekten zor. Kişisel bi nevi sana, hayatına göre konular olacağı için zamanla isminden farklı bir konuya geçebilir. O yüzden isim soyisim daha iyi bana kalırsa. Genel blog olsa isim bulmak kolayda kişisel gerçekten zor.

Şimdiden başarılar :)

www.batuhankilinc.com Kişisel blogum

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Adı üstünde "Kişisel" diyorsunuz. Kişisel bir blog sitesi genelikle isim ve soyisim'den oluşur ya da sadece soyisim veyahut sadece isminiz. Onun dışında "Genel" blog açmayı düşünüyorsanız isimden ziyade içeriğiniz çok kısıtlı olacaktır. Genel deyince herşeyi yazarım diye düşünebilirsiniz ama inanın bir süre sonra yazı yazma sıkıntısı çekeceksiniz.

En iyi bildiğinizi, yazmaktan keyif aldığınız konuları bir yere not edin, daha sonra o konuların hepsini kapsayabilecek ve akılda kalıcı olabilecek bir isim bulmanızdır.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

• Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** İ**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 139 / 152
  • Ticaret 7, (%100)

cnrsgr adlı üyeden alıntı

Dostum yayın yapacağın alanlar, kişisel hobilerin, yayın sıklığın, hedef kitlen gibi bir sürü kıstas var fikir sunabilmek adına. Diğerlerinin hepsi için sen isime uymaya çalışacaksın. Bence hobilerini, yazım yapacağın konuları falan bir kenara yaz, anahtar kelimelerden veya baş harflerin birleşmesinden bir isim illa ki çıkar. Böyle fikir vermek inan senin 2 aylık düşünmenden daha zor :)

systemhack adlı üyeden alıntı

Ben direk kendi ismimle açtım. Hem de ileride iş başvurularında falan iletisim@adımsoyadım şeklinde bi mail ile belki daha ilgi çekici olurum diye düşündüm :D Kişisel blog için isim bulmak gerçekten zor. Kişisel bi nevi sana, hayatına göre konular olacağı için zamanla isminden farklı bir konuya geçebilir. O yüzden isim soyisim daha iyi bana kalırsa. Genel blog olsa isim bulmak kolayda kişisel gerçekten zor.

Şimdiden başarılar :)

Machine adlı üyeden alıntı

Adı üstünde "Kişisel" diyorsunuz. Kişisel bir blog sitesi genelikle isim ve soyisim'den oluşur ya da sadece soyisim veyahut sadece isminiz. Onun dışında "Genel" blog açmayı düşünüyorsanız isimden ziyade içeriğiniz çok kısıtlı olacaktır. Genel deyince herşeyi yazarım diye düşünebilirsiniz ama inanın bir süre sonra yazı yazma sıkıntısı çekeceksiniz.

En iyi bildiğinizi, yazmaktan keyif aldığınız konuları bir yere not edin, daha sonra o konuların hepsini kapsayabilecek ve akılda kalıcı olabilecek bir isim bulmanızdır.

Hepinize tek tek değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Çoğunluk isimsoyisimden yana olmuş yine diğer arkadaşlardan da güzel fikirler gelmiş. Düşünüp taşınıp bi sonuca varacağım belki burdanda duyururum tekrardan teşekkürler. :)
systemhack

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al