cnrsgr adlı üyeden alıntı

Dostum yayın yapacağın alanlar, kişisel hobilerin, yayın sıklığın, hedef kitlen gibi bir sürü kıstas var fikir sunabilmek adına. Diğerlerinin hepsi için sen isime uymaya çalışacaksın. Bence hobilerini, yazım yapacağın konuları falan bir kenara yaz, anahtar kelimelerden veya baş harflerin birleşmesinden bir isim illa ki çıkar. Böyle fikir vermek inan senin 2 aylık düşünmenden daha zor :)

systemhack adlı üyeden alıntı

Ben direk kendi ismimle açtım. Hem de ileride iş başvurularında falan iletisim@adımsoyadım şeklinde bi mail ile belki daha ilgi çekici olurum diye düşündüm :D Kişisel blog için isim bulmak gerçekten zor. Kişisel bi nevi sana, hayatına göre konular olacağı için zamanla isminden farklı bir konuya geçebilir. O yüzden isim soyisim daha iyi bana kalırsa. Genel blog olsa isim bulmak kolayda kişisel gerçekten zor.

Şimdiden başarılar :)

Machine adlı üyeden alıntı

Adı üstünde "Kişisel" diyorsunuz. Kişisel bir blog sitesi genelikle isim ve soyisim'den oluşur ya da sadece soyisim veyahut sadece isminiz. Onun dışında "Genel" blog açmayı düşünüyorsanız isimden ziyade içeriğiniz çok kısıtlı olacaktır. Genel deyince herşeyi yazarım diye düşünebilirsiniz ama inanın bir süre sonra yazı yazma sıkıntısı çekeceksiniz.

En iyi bildiğinizi, yazmaktan keyif aldığınız konuları bir yere not edin, daha sonra o konuların hepsini kapsayabilecek ve akılda kalıcı olabilecek bir isim bulmanızdır.

Hepinize tek tek değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Çoğunluk isimsoyisimden yana olmuş yine diğer arkadaşlardan da güzel fikirler gelmiş. Düşünüp taşınıp bi sonuca varacağım belki burdanda duyururum tekrardan teşekkürler. :)