oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hayatınızda alacağınız son kararlardan biri olsun internetten kazanacağınız paraya güvenmek! Ben 2015 yılında böyle birşeye güvendim ve şimdi dünya kadar yasal takipte olan borcum var. Öyle ki ödeyebildiğim para borcumun sadece faizine gidiyor. Çocuklarınız ve eşiniz için sabit bir işiniz mutlaka olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Bu tür işlerde gelir düzeni diye bir şey yok bir ay 50 bin kazanan adam 3-5 ay kuruş kazanamayabilir her şey olabiliyor bence çok erken
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıllar önce sanırım sizin yaşlarınızdayken benzer bir ikilemde kalmıştım, millet bana gerizekalı derken ben istifamı vermiştim. geçmişe dönüyorum ve hayatımda verdiğim en doğru, en yerinde kararın o istifa olduğunu söyleyebilirim. ancak bu yol maaşlı bir işte çalışmak gibi değil, zaman ve mesai kavramlarını adama unutturur, asosyal yapar baştan söyleyeyim :)
Allah yolunuzu açık etsin, gönlünüze göre versin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Mezuniyet sonrasi avrupanın herhangi bir ülkesinde aylık 10 15k dolara rahatlıkla iş bulacağımı bilmeme ragmen. Ek iş kolları öğrenip kendimi sürekli geliştiriyorum. Birikim yapıyorum. Yani hocam işiniz var diye ya da internetten para kazaniyorsunuz diye diğer yaptiginiz işten vazgeçmeyin. Her zaman bir adım atarken bir ayağınız arkada yere sağlam basıyor olsun, cünkü hayat dediğiniz olguda ne zaman yumruk yiyeceğiniz belli olmuyor. Düşünce kalkmak zor oluyor. Bir ayağınızı sağlam basarsanız karşı yumruk atma veya hafiften yalpalayıp düşmeden tekrar hayata devam etme imkanınız olur.
Şahsi fikrim bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.