-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle 5 tane sitem mevcut şimdi der çalışma sitemi yapıyorum dini sitelerim den dinimiznet.com adresini aldım dinimiz.net i de aldım bunları dinimiznet.com biraz yazı girdim iyi kötü gidiyor bu siteyi kapatmalımıyım sizce dinimiz.net daha mı iyi yoksa ikisini de birbirinden bagımsız mı yapmalım birbirine mi baglamalıyım karar vermiş değilim güzel görüşlerinize ihtiyacım var nasıl değerlendirmeliyim
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
dinimiznet.com'u paravan olarak kullanın derim. içerik eklemeye devam edin bir süre sonra ana siteye link verirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
defensive adlı üyeden alıntı
dinimiznet.com'u paravan olarak kullanın derim. içerik eklemeye devam edin bir süre sonra ana siteye link verirsiniz.
o zaman dinimiz.net i bagımsız bir site olarak mı kurmam gerekli belli bir noktadan sonra kendi haline bırakıp dinimiz.net ten yayına devam mı edeyim demek istediniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Ana siten dinimiz.net olsun. İsmen daha iyi duruyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
dinimiz.net daha akılda kalıcı ve mantıklı bir isim arkadaşın dediği gibi dinimiznet.com'u paravan olarak kullanın 15-20 makale yazın ordan da dinimiz.net sitesine link verirsiniz. Asıl yönelmeniz gereken domain dinimiz.net bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet cevremdekilere sorduğumdada onlar da böyle dediler.Teşekkürler dediğiniz gibi yapımam gerekli yalnız burda şunu sormak istiyorum size dinimiznet.com adresim googleden az da olsa ziyaretci cekiyor. şimdi dinimiznet.com sitesini içeriklerini dinimiz.net e mi aktarmam daha yerinde olur
Ek Olarak:
ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı
dinimiz.net daha akılda kalıcı ve mantıklı bir isim arkadaşın dediği gibi dinimiznet.com'u paravan olarak kullanın 15-20 makale yazın ordan da dinimiz.net sitesine link verirsiniz. Asıl yönelmeniz gereken domain dinimiz.net bence.
evet hocam sorduğum kişilerde böyle dediler
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
cuneytsonmez adlı üyeden alıntı
evet cevremdekilere sorduğumdada onlar da böyle dediler.Teşekkürler dediğiniz gibi yapımam gerekli yalnız burda şunu sormak istiyorum size dinimiznet.com adresim googleden az da olsa ziyaretci cekiyor. şimdi dinimiznet.com sitesini içeriklerini dinimiz.net e mi aktarmam daha yerinde olur
Hayır tabi ki aktarma. Kopya içerik algılanabilir bu durumda. Aynı anlamı taşıyan farklı makaleler girerek dinimiz.net sitesinde özgün makale oluştur. dinimiznet.com sitesi de önceki mesajlarda arkadaşın da dediği gibi dinimiz.net için paravan görevi görsün.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dorebar adlı üyeden alıntı
Hayır tabi ki aktarma. Kopya içerik algılanabilir bu durumda. Aynı anlamı taşıyan farklı makaleler girerek dinimiz.net sitesinde özgün makale oluştur. dinimiznet.com sitesi de önceki mesajlarda arkadaşın da dediği gibi dinimiz.net için paravan görevi görsün.
şöyle diyenler oldu madem dinimiznet.com adresini ilerde kapatacaksın tek bir tanesine yatırım yapıcamsın ozaman dinimiz.net i bu siteye yönlendir ilerde diğerini kapatıp tek alan adınla devam edersin ayrı ayrı host ve ayrı ayrı yapmaya çalışma malum dini konuların hepsi aynı ne kadar yogunlaşşanda aynı yere geliceksin dendi en kestirme yol bumu ki kaldıki şuan sitelerde uğraşmak için vaktim yok ama bu alan adını yeni aldım değerlendirmek istiyorum bir de fazla açmak yerine saglam bir ad ile tek alandan gitmek daha iyi sonuç itibari ile paravanda olsa 30 tl sadece domaini veriyorz her sene paravanın katkısı malum elbette olacak bir yol cizemedim