-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Başlıktanda anlaşılacağı üzere kişisel bloglarla ilgili bir beyin fırtınası yapalım dedim.
Son zamanlarda kişisel adı üzerine teknoloji haber bloglarına yönlendirme oldu yani kişisel kalmadı,bundan tek ben müzdarip değilim sanırım ?
Uzun zamandır bıraktığım web site işlerine kişisel blog ile dönmeyi ve sadece kişisel yazmayı düşünüyorum bunun için bir takipçi kitlesi oluşması yani benim yazılarımın okundukça yani en azından her yazımı takip eden bir kitle oluşmasını istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Olaya tek taraflı bakmayalımda şöyle bakalım, kişisel blog yazarı teknoloji ile ilgileniyorsa aşırıya kaçmamak şartıyla illa ki bu tür yazılar yazacaktır.
Diğer bir soruna gelecek olursak, birçok kişisel blog yazarı mevcut, bu yazarların bloglarını ziyaret edip ilgini çeken konular olduğunda yorum bırakman, kendileriyle bu ortamdan iletişim kurman, dostluk içerisinde olman senin yararına olacaktır. Kitle illa ki olur.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takip ve ya dost listen nasıl olacak yani blog adreslerinin linklerini mi kaydedeceksin? Rss takip mi kullanacaksın?