Script kodlama bana ait değil, helali hoş olsun. Rıfat arkadaşımıza teşekkür ederiz :) Umarım olumlu sonuçlar alırsınız üstad :)
sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı
site hazır tema zaten güzel beğendiğim bir şey de .Bence kızın adına açmak değilde seniseviyorum.com gibi gibi bir domainle açman daha güzel olurdu
öyle bir domain asla boş kalmaz, saniyesinde alınır. Böyle yaptık, güzel oldu. Hayırlısı olarak da platonik oldu. Yapacak bir şeyim kalmadı. Siteyi'de kapatmamı ister misin diye sorduğumda sen bilirsin dedi. En azından tek olumlu cevabı mutlu etti beni :)))
Teşekkür ederim üstadım :)
Maalesef üstadım, sanal hayatı bırakın reel de ne sürprizler yaptım, yüzünü güldürdüm eğlendirdim. Heyecanlandırdım, meraklandırdım. Lakin dost olmayı seçti. Ee insan aşık olduğuna nasıl dost gözüyle bakabilir ki? Artık konuşmamaya karar verdim :)
Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı
Dostum arşive almak isterim bi ara su utangaçlığı yenersen inşallah belki bi kız arkadaşım olur su ana kadar dostça konuşmaktan ileri gidemedim çok sorunlu bi adamım
Herkes böyle başlar zaten hocam, cesaretiniz ha deyince gelmiyor maalesef, gaz veren arkadaşlarınız yakınlarınız olursa şimdi kalkıp bile gidersiniz yani :)))
Sitede sorun yok, ben girebiliyorum. Başka giremeyen var mı arkadaşlar ?