Güzel bir üslup ile söylerseniz dinlemek isterim.
İnşallah geçmez :)
abdlkrm adlı üyeden alıntı
Ygs yorumdur. Bol Bol kitap okuyun . fazla ygs ye kafanızı vermeyin. önemlisi lys dir. bende bu sene girdim. 340 puanım var ama lys ye çalışmadan girddim . Bazı sebeblerden dolayı. Ben de seneye tekrar gireceğim. Ygs ye çalışmıyom Lys ye veriyom tüm saatimi.
Aynen öyle LYS bilgiye dayalı diyorlar. Ben şuan ygsyi bitirdim sayılır işte LYS ye geçecem en yakın zamanda. Kolay gelsin.
burakisci adlı üyeden alıntı
Önemli olan çok çalışmak değil, sorunun ne sorduğunu anlayabilmek ve heyecanını kontrol altında tutabilmek, bunları yapabilirsen zaten rahat 50.000 civarında bir sıralama yaparsın.
Heyecan yok ama olursa da sınavın en fazla 10 dakika içerisinde olur diye düşünüyorum. Dediğin gibi ise iyimiş :)
AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
Önemli olan çok soru çözerek soru çeşitlerini görmek ve böylece o konudan hangi soru çıkarsa çıksın yapabilmektir. Çok soru çözmekte düzenli ders çalışmaya bağlı. Bu yüzden bilgisayarda çok fazla vakit geçirmek yerine şimdiden ders çalışma temposuna girersen seneye kazanan sen olursun.
Soru çözme işini yakın bir zamanda ağır bir tempo için de yapmayı düşünüyorum. Bilgisayara ara verdim zaten, normal de gün boyu bilgisayar başındaydım en fazla 2 saat bakıyorum. O da işimi yapmıyorum öyle forum ve blogları geziyorum. Çünkü işimi yaparsam aklım orada kalır ve kendimi bir türlü derse odaklayamam.İnşallah dediğiniz gibi olur :)
Celcius adlı üyeden alıntı
İlk 10 bin, 20 bin, 30 bine giren adam girip oraya neden yazsın ki o adam zaten bilinçlidir öyle yerlerde nere gelir diye sormaz. Nereye gideceğini kendisi bilir o yüzden görememiş olabilirsiniz ;)
Siz de haklısınız :D
AzX66 adlı üyeden alıntı
o çalışırsa onun yerine başkası düşecek seneye çok çalışıp girersen başkası onun durumuna düşecek ve seneye girecek birilerinin düşmediği senaryo yok aynı döngü
Siz de haklısınız
Teşekkürler.