-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bir yöntem var fakat sizi sadece 1 ay idare eder. Eger ise girip calisirsan boylece 1 ayi amorti edersin. Dusunursen fikrimi belirteyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Taksitle telefon satan yerleri biliyorsunuz, oradan alip kutuya dokunmadan telefonculara yada internetten satisi yaparsan elinde nakit paran olur. Biraz odemesi uzun olur vadeli cunku :)
1 ay nefes aldirir sonrasi sana kalir hocam :) fikrimi belirttim kizmayin darilmayin
Allah sabirlik versin Insallah benimde kartlardan basim yandi suan bitanesini yine kapattilar. Bu zor donemlerde Allah'ım herkese kolayliklar vermesi dileklerimle
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam sitenize baktım; inşallah satmak zorunda kalmazsınız. Bayanların ilgi gösterebileceği bir site. Açıkçası burada o kadar güzel yorumlar da var ki, sahiden mutlu oldum. Naçizane bir öneri de ben sunayım, bekara karı boşamak kolaymış, böyle bol keseden atmış gibi görmezseniz, belki bir başka şey aklınıza getirebilir.
Instagram'da sürekli tespih, takı, saat, ayakkabı vs. satan hesaplar görüyorum. Belki bir Instagram hesabı açıp bu alışveriş sitesinin linkini koysanız, etiketlerle beraber, ilgi gösteren linke girip alsın. Hiç öyle master yoğunluğu yaşarken whatsapp falan uğraşmayın.
Adım gibi eminim, buradan da hemen herkes paylaşacağınız görselleri beğenir, hatta dilerseniz toplu olarak o görselleri beğenir ve başlıca gönderiler arasına sokabiliriz.
Sitenizin adına öyle bir hesap 5-10 dk alır. Ardından biraz görsel yükleyip görsellerin altına "Sitemiz için sayfamızdaki adrese girin" tarzı bir uyarı ve 10-20 etiket koyabilirsiniz. Öyle bir şey yaparsanız haberdar edin, biz de elimizden geldiğince beğeni-yorum falan yapıp ilgi görmesine destek olalım.
Allah yardımcınız olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhaba, ilk olarak Allah yardımcınız olsun inşallah.
EK olarak; tüm yorumları tek tek okudum, herkes elinden geldiğince yardım eli uzatmış hepinizi tebrik ederim gerçekten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
hocam düşündüm biraz da aklıma şu fikir geldi.
öncelikle makale yazma yeteneğiniz var mı?
eğer ki makale yazabilirim diyorsanız, buradan tüm arkadaşlar sizden beşer onar makaleler alsak, 1-2 ay gibi sürede belki iyi bir meblağ ortaya çıkabilir.
bu fikre ne dersiniz?