Hocam sitenize baktım; inşallah satmak zorunda kalmazsınız. Bayanların ilgi gösterebileceği bir site. Açıkçası burada o kadar güzel yorumlar da var ki, sahiden mutlu oldum. Naçizane bir öneri de ben sunayım, bekara karı boşamak kolaymış, böyle bol keseden atmış gibi görmezseniz, belki bir başka şey aklınıza getirebilir.
Instagram'da sürekli tespih, takı, saat, ayakkabı vs. satan hesaplar görüyorum. Belki bir Instagram hesabı açıp bu alışveriş sitesinin linkini koysanız, etiketlerle beraber, ilgi gösteren linke girip alsın. Hiç öyle master yoğunluğu yaşarken whatsapp falan uğraşmayın.
Adım gibi eminim, buradan da hemen herkes paylaşacağınız görselleri beğenir, hatta dilerseniz toplu olarak o görselleri beğenir ve başlıca gönderiler arasına sokabiliriz.
Sitenizin adına öyle bir hesap 5-10 dk alır. Ardından biraz görsel yükleyip görsellerin altına "Sitemiz için sayfamızdaki adrese girin" tarzı bir uyarı ve 10-20 etiket koyabilirsiniz. Öyle bir şey yaparsanız haberdar edin, biz de elimizden geldiğince beğeni-yorum falan yapıp ilgi görmesine destek olalım.
Allah yardımcınız olsun.