-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizce medium gibi bir makale paylasim sistemi sosyal medyasiz olabilir mi ?
Mantikli mi mediumdan kasit paylasimlarin yapilacagi bir yer olacaktir mediumla kiyaslanma gibi bir amacim yok turkce olacak ve Türkiyeye hitap edecek
Not: tum siteyi tek basima ben yonetecegim makale girisi dahil
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Haklisiniz hocam galiba maddi olarak sifirdan bir proje kuracak durumda degilim yatirim konusunda soyluyorum. Ama neyin ne olacagini da bilemeyiz diye konu acayim dedim
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
NOT kısmında "makale girmek dahil, her şeyiyle ben ilgileneceğim" demişsiniz. Anladığım kadarıyla bir blog açmak yerine, başkalarının da kaydolup yazı yazabileceği bir yer yapsam daha aktif olur diyorsunuz. Hem blog yayınlar gibi kendim yazılar yazarım, hem de benim haricimde birkaç kişi daha gelip yazı yazarsa tadından yenmez diyorsunuz.
Neden olmasın...
Size lazım olan tek şey script. Bu tür bir script bulamıyorsanız bir blog scriptine üyelik ekleyip dönüştürebilirsiniz veya bir sosyal paylaşım sitesinin üzerinde oynama yaparak dönüştürebilirsiniz.
Ama başkalarının gelip kaydolup yazı yazması zor biraz. Ancak siz "konuk yazar" olarak birkaç kişiye teklif yollayıp çağırabilirsiniz arada -ki bloglarda da buna benzer şeyler var sanırım-.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Milletin ekleyeceği içeriklerin yasal zorunluluklarını yerine getirebilirim dersen neden olmasın, ama benzerlik diyorsan bir sürü wordpress teması var bas geç
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Geçen bir video atmıştım yeni proje işine girecekler izlesin diye kesin izleyin hocam o videoyu sonra tekrardan düşünün derim. Şimdiden hayırlı olsun.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İbrahimŞEN adlı üyeden alıntı
Geçen bir video atmıştım yeni proje işine girecekler izlesin diye kesin izleyin hocam o videoyu sonra tekrardan düşünün derim. Şimdiden hayırlı olsun.
Izleyecegim hocam
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Milletin ekleyeceği içeriklerin yasal zorunluluklarını yerine getirebilirim dersen neden olmasın, ama benzerlik diyorsan bir sürü wordpress teması var bas geç
Nasil yani hocam bu arada wordpress ile birseyler dusunmuyorum seo acisindan kotu bir durum olabilir ama ozgunluk ve kalite acisindan ozel yazilimin +si vardir
mehmet01 adlı üyeden alıntı
NOT kısmında "makale girmek dahil, her şeyiyle ben ilgileneceğim" demişsiniz. Anladığım kadarıyla bir blog açmak yerine, başkalarının da kaydolup yazı yazabileceği bir yer yapsam daha aktif olur diyorsunuz. Hem blog yayınlar gibi kendim yazılar yazarım, hem de benim haricimde birkaç kişi daha gelip yazı yazarsa tadından yenmez diyorsunuz.
Neden olmasın...
Size lazım olan tek şey script. Bu tür bir script bulamıyorsanız bir blog scriptine üyelik ekleyip dönüştürebilirsiniz veya bir sosyal paylaşım sitesinin üzerinde oynama yaparak dönüştürebilirsiniz.
Ama başkalarının gelip kaydolup yazı yazması zor biraz. Ancak siz "konuk yazar" olarak birkaç kişiye teklif yollayıp çağırabilirsiniz arada -ki bloglarda da buna benzer şeyler var sanırım-.
Hocam guzel bir yazi olmus tesekkur ederim oncelikle, daha sosyal bir yapi yapmayi dusunuyorum. Medium dedigim olay bu yani mesajlasma bildirim icerik ekleme bunlar olacak
Ek olarak pdo ile bir sosyal paylasim scripti varmidir bildiginiz pdo ile birseyler yapabiliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İbrahimŞEN adlı üyeden alıntı
hocam videoyu bulamadim linkini atabilirmisiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ekip kurulmadan yapabilecegim bir is aklima gelmiyor acikcasi