İbrahimŞEN adlı üyeden alıntı

Geçen bir video atmıştım yeni proje işine girecekler izlesin diye kesin izleyin hocam o videoyu sonra tekrardan düşünün derim. Şimdiden hayırlı olsun.

Izleyecegim hocam

Mrtcn adlı üyeden alıntı

Milletin ekleyeceği içeriklerin yasal zorunluluklarını yerine getirebilirim dersen neden olmasın, ama benzerlik diyorsan bir sürü wordpress teması var bas geç

Nasil yani hocam bu arada wordpress ile birseyler dusunmuyorum seo acisindan kotu bir durum olabilir ama ozgunluk ve kalite acisindan ozel yazilimin +si vardir

mehmet01 adlı üyeden alıntı

NOT kısmında "makale girmek dahil, her şeyiyle ben ilgileneceğim" demişsiniz. Anladığım kadarıyla bir blog açmak yerine, başkalarının da kaydolup yazı yazabileceği bir yer yapsam daha aktif olur diyorsunuz. Hem blog yayınlar gibi kendim yazılar yazarım, hem de benim haricimde birkaç kişi daha gelip yazı yazarsa tadından yenmez diyorsunuz.
Neden olmasın...

Size lazım olan tek şey script. Bu tür bir script bulamıyorsanız bir blog scriptine üyelik ekleyip dönüştürebilirsiniz veya bir sosyal paylaşım sitesinin üzerinde oynama yaparak dönüştürebilirsiniz.

Ama başkalarının gelip kaydolup yazı yazması zor biraz. Ancak siz "konuk yazar" olarak birkaç kişiye teklif yollayıp çağırabilirsiniz arada -ki bloglarda da buna benzer şeyler var sanırım-.

Hocam guzel bir yazi olmus tesekkur ederim oncelikle, daha sosyal bir yapi yapmayi dusunuyorum. Medium dedigim olay bu yani mesajlasma bildirim icerik ekleme bunlar olacak

Ek olarak pdo ile bir sosyal paylasim scripti varmidir bildiginiz pdo ile birseyler yapabiliyorum.