-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Creator
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhaba arkadaşlar. Yaz geldi ve benim için çok sıkıcı.Her gün bilgisayar başında forumlarda dolaşıyorum.Ama ordan da sıkılınca yapacak bir şey kalmıyor.Fakat site açarsam belki yaz o kadar da sıkıcı gelmeyebilir.Site açmaya karar verdim vermesine de ne tür site açmalıyım bilemedim.Bende hemen wma üyelerine sorayım dedim.Tercihim tutulan konuların olması.
Not: "Hangisinde becerikli,yetenekliysen ona yönel" demeyin.Siz söyleyin ben ona göre bir şeyler düşüneceğim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Amacın ne para kazanmak mı yoksa zaman geçirmek mi? Para kazanmak istiyorsan yaz aylarında sadece başlangıç yapmış olursun kışın bir miktar para kazanırsın seneye ancak doğru düzgün birşeyler kazanırsın. Zaman geçirmek için ise aç bir tane blog aklına geleni yaz. :)
aea48300
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Soru garip,mantık garip .Şimdi hem para kazancaksın,hem sıkılmıcaksın.Böyle bir fiir verebilcek var mı gerçekten merak ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster , Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam wordpresse oyun teması kur iyice geliştir googlede üst sıralarda çıkarsan parada kazanırsan oyun araştırırken zamanda geçirirsin. İnternetteki çocukların çoğu oyun arıyor ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kotasız internet kullanıyorsan otur film izle bütün gün.Sonra ücretsiz bir blog aç ve izlediğin filmleri kendince yorumla anlat.Bu işi düzenli yaparsan sinema-kültür kategorisinde iyi işler yaparsın bence.Hatta o kadar büyütürsen insanlar bir filmi izlemeden senin sitene gelip yorumunu okumak isteyebilir.
Bu yöntemle zaman geçirmiş de olursun.Bir film 2 saat desek 30 dakika da yazı yazsan bak nasıl geçiyo zaman :D
1 kişi bu mesajı beğendi.