-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fevzib adlı üyeden alıntı
Hocam böyle bir projenin ne kadara mal olacağını bilmiyorum bu sebeple sorunuzu cevaplayamıyorum lütfen kusura bakmayın, eğer izniniz olursa bu site hakkında kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum? (kısa cevaplı tek bir soru için ayrı konu açmak istemedim)
Hocam ben bu sitenin nasıl seo yaptığını anlamıyorum her açtıkları nedir sayfası, tek sayfalık bir subdomain olmasına rağmen ilk sırada çıkıyor. Subdomainler ayrı bir internet sitesi olarak görülmesine rağmen tek sayfalık içerikle nasıl ilk sıraya oturabiliyorlar merak ediyorum?
Tek sayfalık sitenin Google'da çıkması mantıksız değil zira site-rank diye birşey yok "pagerank" var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Wildcard subdomain wordpress plugin diye aratın eklentiler var hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nedir.com asıl işi yapan domain bu muhtemeler 100 bin flndır.Sonrası içerik girme wp ile hallederim fln diye basit düşünme bu işler sistemli olmazsa olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
eklentimi yazdırırsın bot mu yazdırırsın orasını bilemem
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Hocam hangi eklentiyi bile kullandığınızı söylemeden sorununu nasıl çözelim yapmayın ya, ne yüklediniz ne yaptınız anlatırsınız sonra tahmin yürütürüz. Belirteyim hiç bir o tarz eklentiyi kullanmadım, bu tarz eklentilerin var olduğunu hatta birinin codecanyon da satıldığını belirtip size yol göstermek istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
teknik terimleri yazmak istiyorum demişsiniz. O zaman "nedir" değil, "ne demek" daha etkili olacaktır. Nedir kelimesinin aranma hacmi ortalama 20.000 iken, ne demek kelimesinin aranma hacmi ortalama 60.000 dir. Elimde nedemek.co domain'i var. Forumda konusu da vardı bir ara açmıştım düşünürseniz görüşürüz.