lostyazilim
tr.link

ns ayarları hk. kafam almıyor yardım lütfen.

7 Mesajlar 935 Okunma
lstbozum
tr.link

erdem34 erdem34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek inşaat mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 50 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba öncelikle bir film sitem var. hosting ve domain ayrı firmalarda filmleri fembed sitesinde barındırmak istiyorum ama fembed türkiye de yasaklı olduğu için amy.ns.cloudflare.com ve gordon.ns.cloudflare.com adreslerini kullanmamı söyledi peki ben bu ns ayarlarını domaine eklediğim zaman hostingle domainin bağlantısı kopmayacak mı ? kusura bakmayın bu konularda bir bilgim yok o yüzden bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.

wmaraci
reklam

NuhKetim NuhKetim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 1 / 11
  • Ticaret 3, (%67)
cloudflare üzerindenmi trafik akışı sağlayacaksınız? iletişime geçerseniz tüm ayarlarını yapabiliriz.
erdem34

kişi bu mesajı beğendi.

erdem34 erdem34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek inşaat mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 50 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
hayır hocam şimdi fembed.com'a film yüklüyorum fakat fembed türkiye de yasaklı olduğundan dolayı siteme eklediğim filmler türkiye de açılmıyor firma da bana ns ayarlarını bizimkine ayarla dedi gordon.ns.cloudflare.com amy.ns.cloudflare.com domain ns ayarlarını buna göre ayarlasam hosttingime nasıl yönlendirecem onu anlamadım sadece

NuhKetim NuhKetim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 1 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

erdem34 adlı üyeden alıntı

hayır hocam şimdi fembed.com'a film yüklüyorum fakat fembed türkiye de yasaklı olduğundan dolayı siteme eklediğim filmler türkiye de açılmıyor firma da bana ns ayarlarını bizimkine ayarla dedi gordon.ns.cloudflare.com amy.ns.cloudflare.com domain ns ayarlarını buna göre ayarlasam hosttingime nasıl yönlendirecem onu anlamadım sadece

sana demek istediği, yurt dışı lokasyon olan cloudflarede siteni barındırmak. kendi hosting sunucun acık kalacak. trafik cloudflarenin dns leri üzerinden geçecek. haliyle yurt dışı lokasyon oldugundan görünecek gibi.

wmaraci
wmaraci

ramazankonur ramazankonur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Programlama
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 421
  • Beğeniler 36 / 96
  • Ticaret 1, (%100)
Biraz dobra konuşmak gerekirse film sitesi gibi bir sektöre bu kadar kısıtlı bilgiyle girmeniz ilerde kötü sonuçlar doğurabilir.Kendinizi gizlemeyi henüz bilmiyorsanuz bu sektöre girmeyin.İlerde mahkeme kağıdı geldi diyenlerden olmayın

bluhad bluhad Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek web yazılım
  • Konum Danimarka
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 18 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
hocam cloudflareye kaydolun ve sitenizi ekleyin tıpki hosting firmanız gibi size ns adresleri vericek mesela hostin firmanız ne veriyor aynı onun gibi vericek sizde domainin ns adresleri yerine cloudflareden aldığınız ns adreslerini gireceksiniz sitede kesinlikle kompma olmaz doğru yaparsanız
cloudflare temsilidir başka firmada olabilir

buzmavisi buzmavisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1451
  • Beğeniler 302 / 276
  • Ticaret 11, (%73)
anladığım kadarıyla , onların verdiği ns ayarlarsanız hem siteniz açık kalacak hemnde onların verileri türkiye açık kalacak

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al