-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba öncelikle bir film sitem var. hosting ve domain ayrı firmalarda filmleri fembed sitesinde barındırmak istiyorum ama fembed türkiye de yasaklı olduğu için amy.ns.cloudflare.com ve gordon.ns.cloudflare.com adreslerini kullanmamı söyledi peki ben bu ns ayarlarını domaine eklediğim zaman hostingle domainin bağlantısı kopmayacak mı ? kusura bakmayın bu konularda bir bilgim yok o yüzden bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
NuhKetim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
cloudflare üzerindenmi trafik akışı sağlayacaksınız? iletişime geçerseniz tüm ayarlarını yapabiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayır hocam şimdi fembed.com'a film yüklüyorum fakat fembed türkiye de yasaklı olduğundan dolayı siteme eklediğim filmler türkiye de açılmıyor firma da bana ns ayarlarını bizimkine ayarla dedi gordon.ns.cloudflare.com amy.ns.cloudflare.com domain ns ayarlarını buna göre ayarlasam hosttingime nasıl yönlendirecem onu anlamadım sadece
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Programlama
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biraz dobra konuşmak gerekirse film sitesi gibi bir sektöre bu kadar kısıtlı bilgiyle girmeniz ilerde kötü sonuçlar doğurabilir.Kendinizi gizlemeyi henüz bilmiyorsanuz bu sektöre girmeyin.İlerde mahkeme kağıdı geldi diyenlerden olmayın
bluhad
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam cloudflareye kaydolun ve sitenizi ekleyin tıpki hosting firmanız gibi size ns adresleri vericek mesela hostin firmanız ne veriyor aynı onun gibi vericek sizde domainin ns adresleri yerine cloudflareden aldığınız ns adreslerini gireceksiniz sitede kesinlikle kompma olmaz doğru yaparsanız
cloudflare temsilidir başka firmada olabilir
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
anladığım kadarıyla , onların verdiği ns ayarlarsanız hem siteniz açık kalacak hemnde onların verileri türkiye açık kalacak