lostyazilim

Biz Ölürsek Sitelerimiz Nolucak ?

45 Mesajlar 6.330 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Değerli kardeşlerim gece vakti moralinizi bozmak istemem ama her zaman aklıma gelen bir konuyu şimdi açma fırsatı buldum hem bir hadisi Şerif te >>LEZZETLERİ BULANDIRAN ÖLÜMÜ ÇOK HATIRLAYIN<< buyurulmuştur..
sıkça aklıma gelen bir konudur bu hatta geçenlerde bir hosting firmasınada sormuştum ben ölürsem müşterilerimin sitesi nolucak diye :rolleyes: teldeki müşteri temsilcisi: size bir süre ulaşamazsak müşterilerinizi arar bilgilendirirz demişti ,bir web tasarımcı arkadaşada sormuştum sen ölürsen sitelerimiz nolucak diye : Fatiha okursun demişti :) sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim ama ben ciddi olarak merak ediyorum bir web tasarımcı ölürse müşterilerin siteleri nolucak ? bir müşterinin yıllarca emek verdiği para harcadığı sitesi web tasarımcıyla beraber yok olucakmı? bunun önlemi nasıl alınır?ölümsüz bir site yapılabilirmi? yada sitenin barındırılacağı ölümsüz bir şirket varmıdır?

wmaraci
reklam

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Tasarımcıyla site ne alakası var sen ölürsen adam gider başka bir tasarımcı bulur. Hosting firmasıysan zaten çalışanların vardır onlar haber verirler müşterilere siteler taşınır. Büyük şirketsen ortakların, varislerin vardır, öldükten sonra şirket yaşamaya devam eder.
baranos

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Tasarımcıyla site ne alakası var sen ölürsen adam gider başka bir tasarımcı bulur. Hosting firmasıysan zaten çalışanların vardır onlar haber verirler müşterilere siteler taşınır. Büyük şirketsen ortakların, varislerin vardır, öldükten sonra şirket yaşamaya devam eder.

nasıl tasarımcıyla ne alakası var işletmeler sitelerini tasarımcıya yaptırır tasarımcı siteyi kurarken domaini, hostingi kendi adına yapıyor ve hosting firmaları kimlik doğrulaması yapmadığın zaman hesabını kilitliyor

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)
Hayat , bunları düşünmeyecek kadar güzel bence :)
Oktay FurkanHisamioglu zekoliko

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

Çağlar adlı üyeden alıntı

düşünmek zorundayız ama bu güzel hayatın bide öteki tarafı var :) mağdur olan bir müşterinin arkandan beddua etmesini mi istersin ? yoksa bunuda düşünmüş deyip dua etmesini mi ? 2. seçenek daha mantıklı dimi :rolleyes:
smuldur

kişi bu mesajı beğendi.

HiO HiO WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 97 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Kişisel bir sunucuyu çöl ortası ya da kutuplara kurup içerisinde bir site barındırmayı düşünmüşümdür hep bir nevi hayal
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
İkinci bir yetkili ayarlarsın hocam nolcak. Sen ölünce o devam eder kaldığı yerden yada müşterilerden fatiha ister mesaj atıp. Yani ayrıntılı düşünüyorsan, annene babana veya bir akrabana söylersin. Ben ölürsem bu defterde yazan şahıslara parasını ödeyin diye. En mantıklısı bu. Yaşlılarda öyle yapar zaten. Bir deftere herşeyini kaydeder, ölürsem ilgilenin diye.
bjlkl Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

Çağlar adlı üyeden alıntı

keşke bu kadar güzel bakabilsek:) yeni aşık olmuş gibi konuşuyorsun:)
xxmatxx

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

İkinci bir yetkili ayarlarsın hocam nolcak. Sen ölünce o devam eder kaldığı yerden yada müşterilerden fatiha ister mesaj atıp. Yani ayrıntılı düşünüyorsan, annene babana veya bir akrabana söylersin. Ben ölürsem bu defterde yazan şahıslara parasını ödeyin diye. En mantıklısı bu. Yaşlılarda öyle yapar zaten. Bir deftere herşeyini kaydeder, ölürsem ilgilenin diye.
ikinci bir yetkiliye güven olurmu hocam sen öldükten sonra işini safsaklamayacağı ne malum,birde hem öl hem vasiyet bırak ailenin başını ağrıt bu anlamayacağı işlerle buda olmaz :) bence en mantıklısı herkesin sitesini dünyadayken adına devretmek :cool:

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

ikinci bir yetkiliye güven olurmu hocam sen öldükten sonra işini safsaklamayacağı ne malum,birde hem öl hem vasiyet bırak ailenin başını ağrıt bu anlamayacağı işlerle buda olmaz :) bence en mantıklısı herkesin sitesini dünyadayken adına devretmek :cool:

Hocam siz bayi hostinge alıyorsanız yaptığınız siteleri, külliyen dert zaten. Tüm sorunlarla kendin başetmen gerekiyor. En iyisi, kardeşim ben hosting ve domaine karışmıyorum. Ama istersen senin adına alabilirim demek. En rahatı öyle.
Benim bahsettiğim konu, yarım kalan işler için. Parasını almışsın, iş bitmeden ölüyorsun, o zaman yapacak birşey yok. Birinin müşteriye parasını geri vermesi lazım.
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al