-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Değerli kardeşlerim gece vakti moralinizi bozmak istemem ama her zaman aklıma gelen bir konuyu şimdi açma fırsatı buldum hem bir hadisi Şerif te >>LEZZETLERİ BULANDIRAN ÖLÜMÜ ÇOK HATIRLAYIN<< buyurulmuştur..
sıkça aklıma gelen bir konudur bu hatta geçenlerde bir hosting firmasınada sormuştum ben ölürsem müşterilerimin sitesi nolucak diye :rolleyes: teldeki müşteri temsilcisi: size bir süre ulaşamazsak müşterilerinizi arar bilgilendirirz demişti ,bir web tasarımcı arkadaşada sormuştum sen ölürsen sitelerimiz nolucak diye : Fatiha okursun demişti :) sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim ama ben ciddi olarak merak ediyorum bir web tasarımcı ölürse müşterilerin siteleri nolucak ? bir müşterinin yıllarca emek verdiği para harcadığı sitesi web tasarımcıyla beraber yok olucakmı? bunun önlemi nasıl alınır?ölümsüz bir site yapılabilirmi? yada sitenin barındırılacağı ölümsüz bir şirket varmıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarımcıyla site ne alakası var sen ölürsen adam gider başka bir tasarımcı bulur. Hosting firmasıysan zaten çalışanların vardır onlar haber verirler müşterilere siteler taşınır. Büyük şirketsen ortakların, varislerin vardır, öldükten sonra şirket yaşamaya devam eder.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hayat , bunları düşünmeyecek kadar güzel bence :)
6 kişi bu mesajı beğendi.
HiO
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kişisel bir sunucuyu çöl ortası ya da kutuplara kurup içerisinde bir site barındırmayı düşünmüşümdür hep bir nevi hayal
1 kişi bu mesajı beğendi.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İkinci bir yetkili ayarlarsın hocam nolcak. Sen ölünce o devam eder kaldığı yerden yada müşterilerden fatiha ister mesaj atıp. Yani ayrıntılı düşünüyorsan, annene babana veya bir akrabana söylersin. Ben ölürsem bu defterde yazan şahıslara parasını ödeyin diye. En mantıklısı bu. Yaşlılarda öyle yapar zaten. Bir deftere herşeyini kaydeder, ölürsem ilgilenin diye.
2 kişi bu mesajı beğendi.