lostyazilim

Oyun Forumumu nasıl geliştirebilirim?

74 Mesajlar 8.901 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Saffet Saffet Web Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
fseviyoruz jestgames'den sonra sanırım :) @forumexe@ değil de @Türkiye@ sadece hatırladım şimdi. Ben de 2-3 yıl kadar Co-Adminlik yaptım, sorayım dedim belki tanıdıktır diye.
Shydox

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Shydox Shydox www.majerweb.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 903
  • Beğeniler 89 / 267
  • Ticaret 7, (%100)
fseviyoruz Buyrun forumumuza hepinizi beklerim.
YusufKARAASLAN BayKargaa

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 903
  • Beğeniler 89 / 267
  • Ticaret 7, (%100)
Saffet Hocam buyrun foruma bekleriz.
Saffet BayKargaa

kişi bu mesajı beğendi.

Saffet Saffet Web Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
Shydox teşekkür ederim üye olayım.
BayKargaa Shydox

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Yaman Yaman Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 127 / 240
  • Ticaret 16, (%100)
fseviyoruz bende 2011'li yıllarda Forumexe'de moderatörlük yapmıştım hocam. Emin başkan rahmetli olunca tadı tuzu değişmişti şimdi de kapanmış galiba.

Türkiye'de forumlar artık eskisi gibi değil. Özellikle işin içine sosyal medya girince rağbet görmüyor. Zaten yeterli derecede forum var. Ayrıca postbitte yıldız dolu. Admin'in kullanıcı rengi çok şatafatlı. Ben çok gösterişli şeyleri sevmem, kaçarım. Sadelikten yanayım.
Güzel bir ortam yaratmanız gerekiyor eğer üye istiyorsanız. Çekilişle falan olabilir. Adminlerin çok konu açması bana yapmacık geliyor. Siteye konu falan açacaksanız kendiniz user açıp ordan açın ayrı ayrı. Daha dolu gösterir forumu.

Üye çekmek istiyorsanız çeşitli etkinlikler yapabilirsiniz. Çekilişler iyidir. Çekilişe katılmak için konu, mesaj şartı koyun başlangıç olarak.

Uzun süre mybb kullandım. Kullanımı çok basit ama profesyonellik için vBulletin gerekli.
Shydox

kişi bu mesajı beğendi.

teknoburgers teknoburgers Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1013
  • Beğeniler 651 / 259
  • Ticaret 0, (%0)

Shydox adlı üyeden alıntı

Hocam wa-rez felan bilmiyorum :) Bir forumdan mybb temaları yazıp bulduydum sanırım. Wa-rez dediğiniz gibiyse bir sıkıntı oluşturur mu?

Paralı bir temaydı bildiğim kadarıyla. Şimdi değil ancak ilerde sıkıntı çıkarabilir.
Shydox

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 903
  • Beğeniler 89 / 267
  • Ticaret 7, (%100)

Yaman adlı üyeden alıntı

fseviyoruz bende 2011'li yıllarda Forumexe'de moderatörlük yapmıştım hocam. Emin başkan rahmetli olunca tadı tuzu değişmişti şimdi de kapanmış galiba.

Türkiye'de forumlar artık eskisi gibi değil. Özellikle işin içine sosyal medya girince rağbet görmüyor. Zaten yeterli derecede forum var. Ayrıca postbitte yıldız dolu. Admin'in kullanıcı rengi çok şatafatlı. Ben çok gösterişli şeyleri sevmem, kaçarım. Sadelikten yanayım.
Güzel bir ortam yaratmanız gerekiyor eğer üye istiyorsanız. Çekilişle falan olabilir. Adminlerin çok konu açması bana yapmacık geliyor. Siteye konu falan açacaksanız kendiniz user açıp ordan açın ayrı ayrı. Daha dolu gösterir forumu.

Üye çekmek istiyorsanız çeşitli etkinlikler yapabilirsiniz. Çekilişler iyidir. Çekilişe katılmak için konu, mesaj şartı koyun başlangıç olarak.

Uzun süre mybb kullandım. Kullanımı çok basit ama profesyonellik için vBulettin gerekli.

Hocam demek istediğinizi anlıyorum ama. Oyuncu kitlesi genel olarak 10-18 Arasındadır. Yeni nesil canlılığı sever. Sizin için wmaraci gayet uygun ama ben bir oyun forumu kurmaya çalışıyorum.

• Üyelik 25.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 903
  • Beğeniler 89 / 267
  • Ticaret 7, (%100)
teknoburgers Olmadı ilerde değiştiririz hocam.
teknoburgers

kişi bu mesajı beğendi.

Yaman Yaman Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 127 / 240
  • Ticaret 16, (%100)
Shydox yaptığım o kadar yorumdan sadece görsellik kısmına cevap vermişsiniz. Sektörün uzun süre içinde olan birisi olarak öneri, eleştiri yapmaya çalıştım. Eleştiriye açık olmadığınızı bilsem öneri yapmazdım. Oyun forumu görmek istiyorsanız GTATürk'e bi bakın derim.
Shydox

kişi bu mesajı beğendi.

YusufKARAASLAN YusufKARAASLAN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 29 / 29
  • Ticaret 9, (%89)

Saffet adlı üyeden alıntı

fseviyoruz jestgames'den sonra sanırım :) @forumexe@ değil de @Türkiye@ sadece hatırladım şimdi. Ben de 2-3 yıl kadar Co-Adminlik yaptım, sorayım dedim belki tanıdıktır diye.

@Türkiye@'i bende hatırlıyorum.Jestgames döneminde beni postaladılar zaten :D
Rahmetli Emin Abi bıraktıktan sonra bi anlamı da yokmuş iyi ki göndermişler beni.Milyonu geçen üye sayısına rağmen sıcak bi aile gibiydi Forumexe.Nakitim olsa bir saniye durmam alırım Forumexe'yi ama çok para isterler eminim.Benim dönemimde ben 16 yaşındayım.Wolfteam hilesi paylaşıp duruyordum.Emin Abi sürekli paylaşımların özgün olsun Mod yaparım diyodu.Özgün paylaşımın önemini ondan öğrendim.
Shydox

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al