Yaman adlı üyeden alıntı

fseviyoruz bende 2011'li yıllarda Forumexe'de moderatörlük yapmıştım hocam. Emin başkan rahmetli olunca tadı tuzu değişmişti şimdi de kapanmış galiba.

Türkiye'de forumlar artık eskisi gibi değil. Özellikle işin içine sosyal medya girince rağbet görmüyor. Zaten yeterli derecede forum var. Ayrıca postbitte yıldız dolu. Admin'in kullanıcı rengi çok şatafatlı. Ben çok gösterişli şeyleri sevmem, kaçarım. Sadelikten yanayım.
Güzel bir ortam yaratmanız gerekiyor eğer üye istiyorsanız. Çekilişle falan olabilir. Adminlerin çok konu açması bana yapmacık geliyor. Siteye konu falan açacaksanız kendiniz user açıp ordan açın ayrı ayrı. Daha dolu gösterir forumu.

Üye çekmek istiyorsanız çeşitli etkinlikler yapabilirsiniz. Çekilişler iyidir. Çekilişe katılmak için konu, mesaj şartı koyun başlangıç olarak.

Uzun süre mybb kullandım. Kullanımı çok basit ama profesyonellik için vBulettin gerekli.

Hocam demek istediğinizi anlıyorum ama. Oyuncu kitlesi genel olarak 10-18 Arasındadır. Yeni nesil canlılığı sever. Sizin için wmaraci gayet uygun ama ben bir oyun forumu kurmaya çalışıyorum.