-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sadece malatyaya yönelik yetmior birde ayrı kategorilere domain mi aldın :) çoğu dükkanda sahibinden adresi görüorum ben, genel bi domain alıp uğraşmanız daha iyi olur. Ana siteyede yönlendirme yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
KArdeşim bende şuan malatya da yaşıyorum maltyanın halkı snki çok uzak gibi geldi teknolojiye. Eğer yeteri kaar destek alırsan emlakcılardan ve facebook sayfalarından.. Googlre reklamları ile iyi gelirler kazanabilirisn..
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
(: Malatyada borcu olan mı çok ? Yapma kardeşim ya hepsi zengin zaten bir kayısı zengini kız bulsam direk alıcam (: ama hala bulamadım arıyorum.. Adamlar da mobil yadükkanı var adama diyoruz sunu yap sevmedim snei yapmama getiriyor :D
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
İnternet dünyası geniş değil ondan mesela nerenini sitesini yaptın ? Tanıdıgın kayısı zengini tek kız varsa ona da talibim yeter evlenelim artık..
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şimdi güzel kardeşim sen toptancı olmak istiyorsun ama parakende gidiyorsun.
6 tane domain ve kendi alanlarında niş pazar. Yani buna ticaretten hiç pazar diyoruz belirli bir alanda hizmet veya satış. Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi ya bunlardan birinde devretmeye çalışacaksın ya da hepsi görüşüp cüce kalacaksın.
Malatya'da bu tip alanlarda bir numara olmak istiyorsan hepsini kapsayan daha Global bir şey düşün ve Malatya yi de içine bağla ve öyle hizmet ver.
Kontrol etmedim ama mesela Malatyaalsat.com gibi hepsini bir platformda bağdaştırma bileceğin bir isim düşün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
(: tamam güzel işte sen kızlarına bak birde bak surda 6 yaşda büyügüm senden yengelerine kardeş gözü ile bak sarışın mavi gözlü oldu mu benim için okeydir boyumda 1,70 civarı kaslı iri yapılı qeqweqw :D lyn webmaster sitesiydi demi burası ama sen bak işte..