estegk adlı üyeden alıntı
Zaten böyle bir durum var hocam. Pek çok tema, film botu şifrelenmiş bir şekilde piyasaya çıkıyor. Acaba ben mi sizi yanlış anladım diye düşünüyorum şuan.
Siz yanlış anladınız sanırım.
opeys adlı üyeden alıntı
Yapıcağı şey şu kendısi bir sistem yazıp, bizim yaptıgımız ve sıfreledıgımız kodları onun verdıgı koduda eklıyerek onun sıstemınde yayınlıcak.Bunları da aylık yıllık yada tek kullanımlık istersekte kullanmama işlemlerinide o sistem uzerınden yapıcakmısız.
Peki ya bizim kazancımız ne olucak dersen bende merak ediyorum
Script yazmayı düşünüyorum lisansları kendime bağlamayı değil yani yine sizde olacak kontrol benimle bir alakası yok siz sadece daha kolay bir şekilde yönetebileceksiniz lisanslarınızı.
oktayoz adlı üyeden alıntı
Hocam bildiğiniz gibi artık ioncube ve buna benzer şifremeler kolaylıkla kırılıyor.Bu yüzden mesela ben ioncube li dosyayı çözdüm.Sonra sizin sisteminize bağlanan fonksiyonu sildiğim zaman lisans işlemi iptal olur bu yüzden benim fikrimce pekte tutmayacak bir proje gibi geliyor.İyi forumlar
phpShield var hocam sadece ücretli bir şekilde kırıyorlar bir site üzerinden fakat scriptte gereksiz kod eklerseniz encode edilmiş sayfaya (boyutunu çoğaltmak için) onuda yapamıyor ücretli sistem.
opeys adlı üyeden alıntı
Şifrelemeyi karıştırarak yaparsak kırılamıyor diye biliyorum mesela karşıma çok geldi son zamanlarda adamlar 4 5 kere şifreliyorlar ve sırasını bulamassanız cozemıyorsunuz.
Kendi şifreleme metodlarınızı kullanmanız her zaman daha iyidir. Ne kadar çok kafa karıştırırsanız o kadar çabuk caydırırsınız kıracak olan kişiyi.
Doğru diyorsunda konuda belirttim zaten istek üzerine böyle birşey yapmak istedim, yorumlara hala açığım.
Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı
Kendi sırrımı söyleyeyim. Her dosya için ayrı ayrı, sadece o dosya çalıştırıldığında doğrulama çalıştıran bi lisanslama sistemi kullanıyorum. Parçalı doğrulamalı. Lisans kontrollerinide php dosyalarının içine ortalarına her yerine karıştırıyorum. 3-4 tane içinde keloğlan masalları falan olan php dosyasınıda şifreliyorum ve onları zorunlu include ediyorum. Asıl lisans fonksiyonlarının olduğu kodları da readme.txt dosyası gibi bişeyin içine aralıklarla atıyorum ve fonksiyonları satır numarasından çektiriyorum. Yani şifreli dosyaları çözse bile bişey çıkmıyor. Readme.txt ya da license.txt dosyasına da kimse bakmyor zaten. Baksa da içinde upuzun sayfalarca yazı var. Falan filan. Beleşçiliğimiz beni bu durumlara getirdi. Kimse kusura bakmasın. Yuh demesin.
Güzel bir yol fakat bende şunu belirtmeden geçmeyeyim, indirdiğim bütün script ve yazılımların içerisinden .txt dosyalarını otomatik olarak siliyorum bende alışkanlık olmuş :)