3rKaN
Klasik Tüketici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
657
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığım oldukça kapsamlı bir projede portal + forum kullanmayı planlıyorum. Portal olarak wordpress'ten vazgeçmeyeceğim. Bu sebeple de forumu /forum olarak kuracağım. SMF'nin seo konusunda problemli olduğunu okuyorum sürekli, mybb konusunda bilgi sahibi değilim, şu aşamada v bulletin lisansı almak niyetinde de değilim. Siz ne önerirsiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Hocam portal olarak WordPress'ten vazgeçmeyeceğiniz gibi, forum olarakta lütfen vBulletin'den vazgeçmeyin çünkü hizmet edeceğiniz sektörde büyüme ve iş hacminin artması dolayısıyla bu iki sistem de birbirine senkronize bir şekilde problem çıkartmadan çalışır. İleride başınız ağrımaz.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
tutmaz diyip buraya imzamı atıyorum hocam başka sektör sçein
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
araba sektörü bitti gibi artık bende tavsiye etmem. bir markaya ait büyük bir foruma sahibim eski aktiflik arayış vs kalmadı artık. Tutanlarda hep eskiler yenilerin pek esprisi kalmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yok zaten sana yapma demiyorum ama araba sektörü bitik sektör aramalar azaldı rağbet azaldı insanlar çok heveslerle girdiler ama şuan durum generali yani öyle diyim sana :) bende eskiden site yapayım herşeyi içine koyayım diyordum ama zor oluyor. Hele tek başınıysan hiç uğraşma derim
1 kişi bu mesajı beğendi.