lostyazilim

Portal + Forum için fikirleriniz

16 Mesajlar 2.496 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

3rKaN 3rKaN Klasik Tüketici Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 657
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 50 / 46
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığım oldukça kapsamlı bir projede portal + forum kullanmayı planlıyorum. Portal olarak wordpress'ten vazgeçmeyeceğim. Bu sebeple de forumu /forum olarak kuracağım. SMF'nin seo konusunda problemli olduğunu okuyorum sürekli, mybb konusunda bilgi sahibi değilim, şu aşamada v bulletin lisansı almak niyetinde de değilim. Siz ne önerirsiniz ?

wmaraci
reklam

armoniy armoniy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mimarlık Adayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 975
  • Beğeniler 227 / 270
  • Ticaret 2, (%50)
sektör ?

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Hocam portal olarak WordPress'ten vazgeçmeyeceğiniz gibi, forum olarakta lütfen vBulletin'den vazgeçmeyin çünkü hizmet edeceğiniz sektörde büyüme ve iş hacminin artması dolayısıyla bu iki sistem de birbirine senkronize bir şekilde problem çıkartmadan çalışır. İleride başınız ağrımaz.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

• Üyelik 23.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 657
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 50 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

arabalar

Ek Olarak:

Dorebar adlı üyeden alıntı

Hocam portal olarak WordPress'ten vazgeçmeyeceğiniz gibi, forum olarakta lütfen vBulletin'den vazgeçmeyin çünkü hizmet edeceğiniz sektörde büyüme ve iş hacminin artması dolayısıyla bu iki sistem de birbirine senkronize bir şekilde problem çıkartmadan çalışır. İleride başınız ağrımaz.

v bulletin lisansı şuan beni biraz aşar gibi o yüzden alternatif arıyorum :rolleyes:

wmaraci
wmaraci

armoniy armoniy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mimarlık Adayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 975
  • Beğeniler 227 / 270
  • Ticaret 2, (%50)
tutmaz diyip buraya imzamı atıyorum hocam başka sektör sçein

• Üyelik 23.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 657
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 50 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

armoniy adlı üyeden alıntı

tutmaz diyip buraya imzamı atıyorum hocam başka sektör sçein

kurşun kalemle atma da sonra aa silinmiş hatırlamıyorum olmasın ;)

GokhanGORAL GokhanGORAL peugeotturkey.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 24 / 117
  • Ticaret 2, (%100)
araba sektörü bitti gibi artık bende tavsiye etmem. bir markaya ait büyük bir foruma sahibim eski aktiflik arayış vs kalmadı artık. Tutanlarda hep eskiler yenilerin pek esprisi kalmadı.

• Üyelik 23.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 657
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 50 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

kralsoft adlı üyeden alıntı

araba sektörü bitti gibi artık bende tavsiye etmem. bir markaya ait büyük bir foruma sahibim eski aktiflik arayış vs kalmadı artık. Tutanlarda hep eskiler yenilerin pek esprisi kalmadı.

Doğrudur. Ancak ben içerikten bahsetmedim yalnızca ana kategoriden bahsettim. Arabalar dediğimiz zaman bunun içerisine çilingirler girebilir, yedek parça girebilir, teknik destek, araba satışı, kıyaslaması, görselleri, arabaların dayanıklılık testleri, teknik servis adresleri vs vs vs. girebilir. Şöyle ki ilk otomobilin çıktığı tarihi, o günden bugüne gelişimini pazarını, markalarını düşünürsek ciddi anlamda geniş bir pazar. sadece sektör başlığına göre yorum yapmak ne kadar doğru ? sadece arkadaş sektörü sorduğu için genel olarak söyledim, içerikten hala da bahsetmiyorum ki istediğim kıvamda bir çalışma çıkartabileyim. Yanlış hatırlamıyorsam Henry Ford'un bir sözü vardı, "insanlara ne istediğini sorsaydım, daha konforlu ve daha hızlı at/ arabaları üretirdim" :) Yinede değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ama portal + forum konusunda fikirleriniz benim için çok daha değerli olacaktır.

GokhanGORAL GokhanGORAL peugeotturkey.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 24 / 117
  • Ticaret 2, (%100)
yok zaten sana yapma demiyorum ama araba sektörü bitik sektör aramalar azaldı rağbet azaldı insanlar çok heveslerle girdiler ama şuan durum generali yani öyle diyim sana :) bende eskiden site yapayım herşeyi içine koyayım diyordum ama zor oluyor. Hele tek başınıysan hiç uğraşma derim
3rKaN

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 657
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 50 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

kralsoft adlı üyeden alıntı

yok zaten sana yapma demiyorum ama araba sektörü bitik sektör aramalar azaldı rağbet azaldı insanlar çok heveslerle girdiler ama şuan durum generali yani öyle diyim sana :) bende eskiden site yapayım herşeyi içine koyayım diyordum ama zor oluyor. Hele tek başınıysan hiç uğraşma derim

anlatmak istediğimi hala anlatamadım :) ben yalnızca örnekledim, yapmayı düşündüğüm şeyden bahsetmedim. önerileriniz kulağıma küpe olacak tabii ki. fakat içeriği bilmeden ön yargıyla "tutmaz, uğraşma" yorumlarından haz etmiyorum. Yine de yineliyorum sorum "arabalar sektörüne girsem mi" değil, portal + forum olarak fikirleriniz, tavsiyeleriniz. wordpress + v bulletin mi, wordpress + smf mi gibi gibi :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al