kralsoft adlı üyeden alıntı

araba sektörü bitti gibi artık bende tavsiye etmem. bir markaya ait büyük bir foruma sahibim eski aktiflik arayış vs kalmadı artık. Tutanlarda hep eskiler yenilerin pek esprisi kalmadı.

Doğrudur. Ancak ben içerikten bahsetmedim yalnızca ana kategoriden bahsettim. Arabalar dediğimiz zaman bunun içerisine çilingirler girebilir, yedek parça girebilir, teknik destek, araba satışı, kıyaslaması, görselleri, arabaların dayanıklılık testleri, teknik servis adresleri vs vs vs. girebilir. Şöyle ki ilk otomobilin çıktığı tarihi, o günden bugüne gelişimini pazarını, markalarını düşünürsek ciddi anlamda geniş bir pazar. sadece sektör başlığına göre yorum yapmak ne kadar doğru ? sadece arkadaş sektörü sorduğu için genel olarak söyledim, içerikten hala da bahsetmiyorum ki istediğim kıvamda bir çalışma çıkartabileyim. Yanlış hatırlamıyorsam Henry Ford'un bir sözü vardı, "insanlara ne istediğini sorsaydım, daha konforlu ve daha hızlı at/ arabaları üretirdim" :) Yinede değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ama portal + forum konusunda fikirleriniz benim için çok daha değerli olacaktır.