lostyazilim
tr.link

Proje Fikri?

24 Mesajlar 3.803 Okunma
lstbozum
tr.link

patisepeti patisepeti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
futbolcu olucan bu zamanda :)) işin şakası bir yana parlak bir fikri olan burda niye paylaşsınki anlam veremedim, bu soru yu soran arkadaş senin aklına parlak bir fikir gelse burda, arkadaşlar benim aklıma şöyle bir fikir geldi ama siz sakın yapmayın ben buldum bu fikri deyip açıklamak istermisin?
Okeskin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
çok keyifli fikirlerim var ancak kodlayacak zamanım yok :) herkesin derdi farklı :D

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

thnx thnx Youtuber E-Mail Onaysız
  • Üyelik 29.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** O**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 29 / 24
  • Ticaret 7, (%100)

sagliklica adlı üyeden alıntı

Kardeş dusune dusune kafamzda saç kalmadı, ipucu verde bizde biyerlerden başlayalm ;)

Elin amerikalısı google'ı bulduysa facebook'u twitter'ı bulduysa sen neden hep küçük düşünesin.

Bi kere şunu bilmeniz gerek çalışmadan olmaz.Biz istiyoruzki Öyle bi proje olsun ki hemen 2 haftada milyonlar kazandırsın.Bi kere çalışmayı sevmeyen yapımız var emek vermeyi sevmeyen bi yapımız var.Hemen işin hile tarafını çözmeye çalışıyoruz.Milleti dolandırmaya çalışıyoruz.

Sana şöyle bi tavsiyede bulunayım.Bi kere ne yapıcak olursan yap türkiye'ye bağlı kalmayacaksın bunu bilesin.Sermayen olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum o sermayeyi çalışarak yaratıyorlar.Çalışmayı seven birilerini bulman gerek.Severek yapman gerek.

Bizim kendi projemiz için şunu söyliyebilirim.Benim hiçbi bilgim yok ne kodlardan anlatımn nede tasarımdan.Ama çalışmayı seviyorum ve dürüst bi insanım.Bu yapılacak olan proje için severek yapacağım bi iş olduğu içinde elimde geleni yapacağım.Tek özelliğim yaratıcı düşünmek olmuştur her zaman.
sagliklica

kişi bu mesajı beğendi.

sagliklica sagliklica WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Teknik Ressam
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 30 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
eyvallah Kulağımıza küpe olsun bunlar, söylediklerinin hepsi doğru kardeşim.
thnx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

NailUzun NailUzun Search Engine Optimization Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Search Engine Optimization
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 1 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Önemli olan yapılmamış bir fikir falan değil arkadaşlar.Facebookta tutmayabilirdi düşününce ama arkasındaki reklam ağı ve yatırımlarla büyüyor.İstediğiniz fikri bulun eğer para harcamaz veya harcatmazsanız reklamınızı iyi yapmazsanız hiçbi önemi kalmaz.

SEO Uzmanı - Güzel projelerinize hosting sponsoru olabilirim.

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam, ben de indiedb gibi oyun sitesi açmıştım fakat arkası gelmemişti. Ben de, el değişerek devam edeyim diyerek yeni birini buldum. ALLAH 'ın izni ile, 1 hafta sonra muhteşem bir şey yapacağım.
Ayrıca Türkiye'de adam akıllı oyun fun siteleri yok.

hasanali317 hasanali317 hasanalicolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci, Web Tasarım
  • Konum Rize
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 82 / 46
  • Ticaret 13, (%100)
Yatırım yapacak maddiyatınız varsa online oyun serveri kiralanabilir?

Türk PTC sitesi yapılablir.

Kodlama dillerine hakimseniz her şey yapılabilir :D

Zaman ayıracak vaktiniz pek yoksa. blog sitenizi kurun . Eskiden güzel fikirlerim vardı mesela linktakasi.net domainini aldım sadece link takası yapacak özel bir script geliştirip link veren ve link alanın işlerini kolaylaştıracak şeyler yapacaktım ama öle duruyor. Hala php bilgimi geliştirmeye çalışıyorum. Herkesin derdi farklı farklı :D

Ogzhn Ogzhn Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 3 / 36
  • Ticaret 4, (%100)

patisepeti adlı üyeden alıntı

futbolcu olucan bu zamanda :)) işin şakası bir yana parlak bir fikri olan burda niye paylaşsınki anlam veremedim, bu soru yu soran arkadaş senin aklına parlak bir fikir gelse burda, arkadaşlar benim aklıma şöyle bir fikir geldi ama siz sakın yapmayın ben buldum bu fikri deyip açıklamak istermisin?

Aklında bir projesi olan arkadaşlarım var ise beraber çalışmak isterim. cümleyi okumanızı tavsiye ediyorum.

onuraysu onuraysu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek web yazılım
  • Mesajlar 393
  • Beğeniler 71 / 73
  • Ticaret 6, (%100)
@Ogzhn ne gibi birlikte çalışma olcak ben yazılım ve css ini yaptım projemin reseller veya sınırsız hosting ihtiyacımızvar ve proje bi kurumun altyapısında gelişiyo :D

Ogzhn Ogzhn Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 3 / 36
  • Ticaret 4, (%100)

dangera adlı üyeden alıntı

@Ogzhn ne gibi birlikte çalışma olcak ben yazılım ve css ini yaptım projemin reseller veya sınırsız hosting ihtiyacımızvar ve proje bi kurumun altyapısında gelişiyo :D

Bende yazılımını yapacaktım o şeyleride projeye ortak olan arkadaşa karşılattıracaktım hocam :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al