sagliklica adlı üyeden alıntı

Kardeş dusune dusune kafamzda saç kalmadı, ipucu verde bizde biyerlerden başlayalm ;)

Elin amerikalısı google'ı bulduysa facebook'u twitter'ı bulduysa sen neden hep küçük düşünesin.

Bi kere şunu bilmeniz gerek çalışmadan olmaz.Biz istiyoruzki Öyle bi proje olsun ki hemen 2 haftada milyonlar kazandırsın.Bi kere çalışmayı sevmeyen yapımız var emek vermeyi sevmeyen bi yapımız var.Hemen işin hile tarafını çözmeye çalışıyoruz.Milleti dolandırmaya çalışıyoruz.

Sana şöyle bi tavsiyede bulunayım.Bi kere ne yapıcak olursan yap türkiye'ye bağlı kalmayacaksın bunu bilesin.Sermayen olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum o sermayeyi çalışarak yaratıyorlar.Çalışmayı seven birilerini bulman gerek.Severek yapman gerek.

Bizim kendi projemiz için şunu söyliyebilirim.Benim hiçbi bilgim yok ne kodlardan anlatımn nede tasarımdan.Ama çalışmayı seviyorum ve dürüst bi insanım.Bu yapılacak olan proje için severek yapacağım bi iş olduğu içinde elimde geleni yapacağım.Tek özelliğim yaratıcı düşünmek olmuştur her zaman.