-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşlar nasipse e-ticaret işine yavaşça başlıyorum.su anda urun için kumaşlar geldi urun hazırlığı devam ediyor. İlk başta instagram dan satışa baslayacagim.. Siteyi wordpresslede üzerinden actimki index almaya başlasın. Urun ev dekorasyon urunu olup kadınları ilgilendirdiği için nasıl tanıtım yapabilirim. Takibi olan kadın blogger lara anlaşıp reklammmi vereyim yada takipçi sayısı kadın olan ve aktif olan instagram hesaplarına mi reklam vereyim. Sizin başka önerileriniz nedir.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Merhaba,
Öncelikle projeniz'de başarılar diliyorum. Sitenizi eksiksiz ve faal duruma getirdik'den sonra size tavsiyem günlük 100 TL olacak şekilde ilk 3 gün Facebook'da sadece bayan üyelere gösterilecek şekilde reklam çıkmanız olacaktır.
Bunun harici ise, bayan blog sitelerinin iletişim kısmında yer alan iletişim e-mail adreslerine detaylı bir mail atarak reklam vermek istediğinizi iletiniz. Ek olarak birde, Adwords üzerinde sadece bayan sitelerine yönelik bir şekilde günlük 100 TL'den ilk 3 günde bu şekilde toplam'da 600 TL gibi bir rakam ile firma isminizi duyurabilir ve belkide ilk satışlarınızı bile kampanyalı bir şekilde satabilirsiniz.
Bunun harici web siteniz 10 15 gününü doldurduk'dan sonra belirli kit, yan kelimeler kullanarak kategorilerin title, description ve keywords ayarlarını yaparak ufak çaplı tanıtım yazıları alarak sitenizi alt kelimelerde besleyebilir ve WMAracı yada benzeri forum sitelerinde yüksek beğenili sayfalar da günlük 20, 30 TL gibi rakamlara toplam'da 1000 TL harcayacak şekilde reklam kitlenizi genişleterek daha fazla müşteriye ulaşabilirsiniz.
Allah yolunuzu açık etsin, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Değerli yorumlariniz için tesekkur ederim....
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hiç tanınmayan bir ürün mü, distribütör olarak mı rol alıyorsunuz?
Yani isim reklamı gerekecek mi yoksa tanınan bir firma/işletme/faaliyetin dağıtımı ve bayisi olarak mı rol alacaksınız?
Önce kitlenizi ve ulaşılabilirliğin belirlenmesi, sonra odaklı olarak hareket edilmesi şart; ezber reklam faaliyetleri sadece masraftan öteye geçemez.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Urun kolaylık ve pratiklik urunu olacak kendimiz evde dikiş makinesi ile üretimi yapılacak bir urun
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2. Yorum yeterli gayet bencede
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Mobil Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
Wordpress üzerine E-ticaret sitesi için uygun fiyata hizmet verilir. Domain ve hostinginiz varsa e ticaret sitenizi 75 TL'ye seo uyumlu premium bir temayla kuralım. Fiyatta uygunluk yapılır...
PM ile geri bildirim yapabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Ürün pazarlamasını instagramdan bailatacaksanız Hit bir instagram hesabı ilede reklam vermeniz daha yerinde olacaktır. İnstagramdan satışın 1.kuralı ise fake hatsapp teşekkürleri + hafif photoshopla ürünü canlılaştırmak olacaktır. Sermaye yapmadan site satışlarına geçerseniz cebiniz yanar, nitekim zorlayacaktır. Hit ve kesinlikle organik bir instagram hesabı, diğer organ,ik kadın siteleri ile reklamlaşma, photoshop, fake hatsapp tesekkürleri. ( Neden fake işe teşvik ediyorsun diyenlerde çıkabilir ancak bende görüşümü belirtiyorum arkadaşlar. Sonuçta ülkemizde ne yazıkki para ya pohpohlamayla yada Allah şahidimki bana gelişi 10 lira sana 9 a veriyorumdan geçmekte) Şansın bol olsun hocam.
Recbook Creative