Merhaba,

Öncelikle projeniz'de başarılar diliyorum. Sitenizi eksiksiz ve faal duruma getirdik'den sonra size tavsiyem günlük 100 TL olacak şekilde ilk 3 gün Facebook'da sadece bayan üyelere gösterilecek şekilde reklam çıkmanız olacaktır.

Bunun harici ise, bayan blog sitelerinin iletişim kısmında yer alan iletişim e-mail adreslerine detaylı bir mail atarak reklam vermek istediğinizi iletiniz. Ek olarak birde, Adwords üzerinde sadece bayan sitelerine yönelik bir şekilde günlük 100 TL'den ilk 3 günde bu şekilde toplam'da 600 TL gibi bir rakam ile firma isminizi duyurabilir ve belkide ilk satışlarınızı bile kampanyalı bir şekilde satabilirsiniz.

Bunun harici web siteniz 10 15 gününü doldurduk'dan sonra belirli kit, yan kelimeler kullanarak kategorilerin title, description ve keywords ayarlarını yaparak ufak çaplı tanıtım yazıları alarak sitenizi alt kelimelerde besleyebilir ve WMAracı yada benzeri forum sitelerinde yüksek beğenili sayfalar da günlük 20, 30 TL gibi rakamlara toplam'da 1000 TL harcayacak şekilde reklam kitlenizi genişleterek daha fazla müşteriye ulaşabilirsiniz.

Allah yolunuzu açık etsin, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.