-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Burda biri bana korsan müzük dinlemedim korsan film izlemdim vs derse gelir elinden öperim. Şurda olmuş yıl 2015 millet uzaya çıktı yıldıza indiler. Marsa gitme planları yapıyorlar. Türkiyeyi sallamayan reklam şirketlerinin reklamları harammı diye tartışma açıyorsunuz. Bu kafayla bırak uzayı toprağı kazamayız. Din bunu emrediyor nede olsa. Başka canlı yok tek dünya var nede olsa. :D :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Analiz Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%98)
kişinin harama el uzatmasınıo kolaylaştırır bence koyma,Hadis var bir şeyin harammı helalmi olduğu şüpeliyse ne olursa olsun uzak durun diye.
begenikas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%94)
bu kadar haram diyen var,belkide gerçekten aracılık ettiği için haramdır.peki önerdiğiniz haram olmayan bir firma mevcut mu bu sanal alemde?varsa lütfen belirtin çok merak ediyorum...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sealofnova adlı üyeden alıntı
Kardeşim ben bu soruyu bilgisi olan birine sordum siz diyorsunuz sizin dinsel inancınız beni bağlamaz ozaman neden yorum yapıyorsun yapma kardeşim seini ilgilendirmiyorsa yorumda yapmam eğer düşünceni söyleyeceksen buyur başımın üzerinde yerim var ama bu tür yorumlar yapman çok saçma bence.
Şöyle bir durum var gitsem din adamına sorsam bu tür reklamlara vercegi cevaplar sabittir ama burda bu sistem hakkında bilgili kişiler var bence konu çok doğru yerde.
Sen dini açıdan bir işlemin durumunu soruyorsun hocam, teknik birşey sormuyorsun ki. Ben de sana bu soruyu burada sorman yanlış diyorum. Burda teknik bilgiler sorsan normal eyvallah, sen diret dini bir bilgi istiyorsun, o yüzden de onu din bilginine sorman daha doğru.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
smuldur adlı üyeden alıntı
Müthiş bir mantığa ve zekaya sahipsin. İslam ortaçağ arap kültürü değildir. İslam bütün İnsanlığa inmiştir ve dünya yok olana kadar hükmü sürecektir.
İslam gericiliği ve yobazlığı teşvik etmez her zaman okumayı, çalışmayı gelişmeyi emreder.İnsanlar istediği gibi yaşayabilirler Müslüman olanlarsa hangi çağda olursa olsunlar ister çölde, isterse de uzay da İslamın kurallarına göre yaşamak zorundalar. Senin de anlamadığın konu bu.
Sen öyle olduğuna inanabilirsin, bu senin bileceğin iş hocam. Kimse de sana niye öyle inanıyorsun demez, inanç özgürlüğü var. Kendi yaşamını islam yada başka bir dinin kurallalrına göre düzenleyen kişiler olabilir elbette, bu herkesin kendi bileceği birşey. Ama burası müslüman olmayanların da bulunduğu, teknik konularda bilgi alışverişi yapılan bir platform. O nedenle buradaki işleyiş akla ve bilime göre, hukuk kurallarına göre düzenlenir. Burda "haram mı helal mi" tartışması yapmak abestir. Çünkü helal ile haramı ayırmak teknik bilgiyle değil, dini bilgiyle, dini kriterler ile olur.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben senin yerinde olsam almam madem uygun bulmuyorsun kullanma şahsen bende kullanmıyorum. Tabikide sitene biri girince görüp teşvik olabilir...
Sukru
Grafik Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Şu ülkede haram haram lafından illet ettim. Bakanlar da bizlerin sayesinde haram yiyor, yediriyoruz herkese, şu devirde haramı ayıklamaya kalkarsan işin var. Allah'ını yiyoruz hepimiz, dolaylı da olsa. Cumhurbaşkanı'nın bile haram yediği yer de ben yiyebildiğim kadar yerim hiç de umrumda olmaz. Bazıları da hala Türkiye Cumhuriyeti demiş, bana biri Cumhuriyet'i hatırlatsın. Hadi eyvallah. Ki neyin haram olduğunu bu kadar bilen insan varsa ülke hoca, hafız kaynıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.