Evet efenim öncelikle başlıktan sizi tavlayıp buraya aldıysam hemen detaylara geçelim :) Şaka bir yana değerli fikirlerinize ihtiyacım var hemde sabaha kadar tartışasım var zira bu gün projelerim ve hayatım için bir dönüm noktası olsun istiyorum bu gece benim. Şimdi benim bir YouTube projem var hatta şöyle aşağı sıralayayım her bir projeyi geliştirmek için farklı fikirlerinizi almış olurum.

1- YouTube Projem : 1.5 yaşını doldurmuş bir proje güzel ve sadık bir izleyici kitlem var yavaş da olsa bir yükseliş var aslında amacım şu. Daha hızlı büyümek yani 1.5 yılda kat ettiğim yol kayda değer fakat çok da büyük değil kanalım oyun kanalı ismi Asosyal Coder ağırlıklı olarak Knıght Online oynayan kitleye hitap ediyorum. Farklı oyunlara da yönelerek kanalı geliştirmeyi planlıyorum sizce YouTube'da nasıl daha fazla insana ulaşabilirm? 4795 Abone / 1.577.532 Toplam İzlenme
Abone ve izlenmeler gördüğünüz gibi %100 ve %25 gibi güzel rakamlar olarak artışta aslında son zamanlarda evet gözle görülen bir artış var bunu daha da arttırmak peşindeyim.



2- Blog Projem : www.asosyalcoder.com blogun adı Asosyal Coder her ne kadar düzenli içerik giremesemde günlük 500 üzerinde ziyaretçiyi ağırlıyorum burada da. Param olsa düzenli editör tutup yazdırarak çok güzel yere geleceğini düşünüyorum Adsense gelirleri de artacaktır. Ancak ben de vakit ayıramadığımdan olduğu yerde sayıp duruyor. Şu öneriyi lütfen bir geçin : Seo çalışması yaptır, makale satın al gibi bütçe gerektiren şeylerden ziyade kendim neler yapabilirim günde 1 saat de blog için ayıracağım ilerleyen günlerde.

3- Facebook Sayfam : Asosyal Coder o da tabi ki sayfa da yanlış hatırlamıyorsam 1.8K civarı bir beğeniye sahip ve organik tamamen. Her şeyi geçtim sayfa daha fazla beğeni olsa aslında blog ve YouTube projelerini daha iyi destekler diye düşünüyorum. Oturalım hep birlikte tartışalım istedim vakit ayırıp yazacak olan herkese çok teşekkürler şimdiden.