lostyazilim
tr.link

Sektör Sektör Sektör Ah Bu Kelime Beni Benden Aldı ( ÖNERİLERİNİZ )

19 Mesajlar 1.593 Okunma
acebozum
tr.link

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Arkadaşlar biliyorum atık forumlar para kazanmaya yönelik oldu ama, ben zamanımı paramı boşa harcamak istemiyorum. Şuanda bir komedi facebook sayfası kasıyorum sponsor ile. Açacağım siteyi desteklemek için sizce nasıl bir site açmalıyım.. Çıldaracağğım domain alıp durmaktan.

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
wmaraci
reklam

dogandeniz dogandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Programming
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
benibendenalirsan.com :D

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

• Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
dogandeniz haha mantıklı aslında :D kararsız kaldıgınız yerde biz varız sloganda hazır.
dogandeniz

kişi bu mesajı beğendi.

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Öncelikle mutfağa kadar gidip bir çay demle üstadım. Sİnirlerine iyi gelir. :)

Aynı dertten muzdarip olup, elimde onlarca sayfa varken ben ne yaptım? Anlatayım.

Önce evden çıkıp kırtasiyeye gidip a2 boyutunda bir kağıt aldım. Eve geldim. Cetvelle kağıdı 3 parça olacak şekilde böldüm. 1. bölümün başına büyük harflerle ELİMDEKİLER yazdım. 2. bölüme yine büyük harfler ile HARCAMALARIM yazdım. 3. bölüme ise daha da büyük harflerle İSTEDİĞİM yazdım. "İstediğim" kelimesini o kadar büyük yazdım ki, başka birşey yazmaya yer kalmadı. :) Sonra Elimdekiler listemi yaptım. Sahip olduğum domainler, sahip olduğum sosyal medya hesapları ve sahip olduğum yetenekler şeklinde bir sıralama yaptım. Yeteneklerimin yanına da "yaparken keyif aldığım" olarak düşündüklerime yıldız şekli çizdim, "yaparken sıkılıp bunaldığım" olarak düşündüklerimin yanlarını da boş bıraktım. Harcamalar kısmına geldiğimde bilgisayar başında içtiğim tütünü dahi (kilosu 80TL'den) hesaba katarak domain yenileme, host, stock fotoğraf alma, tema alma, sponsorlu gönderi maliyeti, tanıtım yazısı gibi tüm harcamalarımı yazdım. İstediğim kısmı da zaten dolu olduğu için altında kalan ufak bir yere, sahip olduğum domainlerden bir tanesini yazdım. Sonrasında ise sahip olduğum yetenekleri, yaptığım harcamalar ile şekillendirerek, istediğim şey için yol katetmeye başladım. Şu an 2.5 ay oldu. Hem keyfim yerinde, hem hedefim için adım attım, hem de artık kafam karışık değil :)

dip not: Bahsettiğim olay hayal ürünü değildir :D
Farazi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
cnrsgr senin mesaj yazdığını görünce ahanda bana fikir vericek ola nkişi geldi dedim su haber domaininde dolayı :D Ded,m fikirsizlerin kurtarıcısı çok güzel yapmısın ama ne bilim bende oda yok suanda facebook sayfasına para harcıyorum sadece.

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

Euphrates adlı üyeden alıntı

cnrsgr senin mesaj yazdığını görünce ahanda bana fikir vericek ola nkişi geldi dedim su haber domaininde dolayı :D Ded,m fikirsizlerin kurtarıcısı çok güzel yapmısın ama ne bilim bende oda yok suanda facebook sayfasına para harcıyorum sadece.

Hahahah :D Çok işe yarıyor vallahi, beni kurtardı bunalımdan. Elinde bir şey varken ve para harcıyorken fikirsiz kalmak çok kötü oluyor çünkü, çok iyi biliyorum

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
facebookta ücretli üye kasacaksanız öncelikle para getirecek içerikli sayfalar oluşturun. Komedi sayfası size birşey kazandırmaz pek
burakeo

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Mağara_Adamı komedi sayfasında begenı malıyeını 0,015 civarında tutuyorum para getirecek dediğin sektör spesifik örnek verebilir misin ?

• Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)

cnrsgr adlı üyeden alıntı

Hahahah :D Çok işe yarıyor vallahi, beni kurtardı bunalımdan. Elinde bir şey varken ve para harcıyorken fikirsiz kalmak çok kötü oluyor çünkü, çok iyi biliyorum

Şuan elindekini merak ettim açıkcası :D

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
kadınlarla ilgili içerikler her zaman getirisi olan konulardır.

Şuan kastıgınız sayfaya üye toplayıp daha sonra farklı bir sayfa açarak bu kişilerin o sayfayı da begenmesini sağlayabilirsiniz.

Genel olarak kazanç sağlayan konular ; Cilt Bakımı, Güzellik ( Maktaj vs ), Kilo verme, Teknoloji , Dekorasyon vs. Tabi bu siteleri açmak önemli değil onu herkes yapıyor. Uzun vadede ugraş ve işi bilmekte önemli. Aksi halde sadece sosyal medya ile bir yere varamazsınız

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al