-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
Content Management
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Domainini zar zor da olsa alabildiğimiz projemize önümüzdeki hafta başlayacağız, 6 aylık bir provizyonla ortalama 35-40K arası hit alabileceğimizi düşünüyoruz. Daha önce benzer bir platform üzerinden bundan daha yüksek hitler almıştık, o yüzden çok endişe duymuyoruz.
Sorumuz şu; haber sektöründe tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok seviniriz.
Haber yazılımı daha iyi bir şekilde işimizi görür? Seçeneklerimiz:
-Te Bilişim Rush
-Gazi Soft v5
-WP haber teması (a4 Haber)
Açıkçası daha önce Gazi Soft ve WP kullandık, her ikisinde de sonuçlar iyiydi. Ancak kısa bir araştırmadan sonra Te Bilişim Rush yazılımı da gayet mantıklı görünüyor.
Hem fiyat performans hem de son kullanıcı ve seo açısından hangisini önerirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
TE bilişim hiç kuşkusuz Türkiye'de söz sahibi bir bilişim şirketi ve en çok tercih edilen firmalardan biri ben şahsen Gazisoft v5 kullanıyorum ama maddi olarak daha iyi durum olsaydı TE bilişim tercih ederdim gerçekten yazılımları çok iyi aynı zamanda çok pahalı :) V5 derseniz şahsen çok memnunum şuan kadar hiç şikayet edeni duymadım yazılıma ek özellikler talep ettiğimde hemen yardımcı oluyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Te Bilişim Vertigo temasını kullanıyorum çok memnunum. Rush temasıda çok güzel bir tema. Kesinlikle Te Bilişim teması öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Verimlilik Analiz
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Te Bilişim Rush ve Gazi Soft v5 hakkında bilgi sahibi değilim ama wp kullanıcaksanız a4 haber yerine wpmedya v2 tavsiye ederim kullanıyorum memnunum.
Kınında ki Keskin Kılıç!