Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yaşım 22 ama yaşıma göre gayet olgun düşünmesini bilen birisiyim :) Ayrıca bu iş için şuanki bütçem 15.000 TL civarında. Zaten bu ilanı sadece webmaster forumlarında değil bir çok kariyer sitesindede yayınlamış bulunmaktayım ;)
Burası tartışma ortamı değil lütfen konuyla alakalı yorumlar yazınız.
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
@ülker hocam seo yaptırmayı düşündüğümüz kelime çok iddaalı bir kelime olduğu için bu kadar yüksek maliyet çıkardılar bizede. Bir çok uzman seo'cu arkadaşla görüştüm ve hepsi hemen hemen aynı rakamları verdiler. Kelime iddaalı bir kelime olmasa çok daha ucuza yaptırılabilir.
@kalashnikov hocam teşekkür ediyorum sağolun Allah razı olsun.
Ulker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam seo yaptırmayı düşündüğümüz kelime çok iddaalı bir kelime olduğu için bu kadar yüksek maliyet çıkardılar bizede. Bir çok uzman seo'cu arkadaşla görüştüm ve hepsi hemen hemen aynı rakamları verdiler. Kelime iddaalı bir kelime olmasa çok daha ucuza yaptırılabilir.
Anladım peki teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Konuya video ekleyen arkadaşın yaş ortalaması sanırım 0-5 yaş grubuna dahil o yüzden böyle birşey yaptığını düşünmekteyim hocam :)
Konuyla ilgili detaylı bilgiler pm yoluyla veya msn yoluyla verilecektir.
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Not : Bu konu hakkında en kısa zaman içerisinde detaylı bir sesli ve görüntülü video hazırlayacağım lütfen yalan dolan diyerek geçiştirmeye kalkmayın arkadaşlar. Delillerle birlikte size güzel bir sunum hazırlayacağım.