Merhaba arkadaşlar,
Başlık belki çoğunuza ilginç gelicek, belki çoğunuz inanmayacaksınız yada inanmak istemeyeceksiniz ama ne düşünürseniz düşünün bu bir gerçek ayda size 10.000 $ kazanmayı teklif ediyorum.
Peki aylık 10.000 $ nasıl kazanacağız ?
Bu sorumuzun cevabı aslında çok basit evinizde pc başında oturarak kazanacaksınız.
Ne yapmanız mı gerekiyor ?
Yapmanız gereken tek şey bu işe başlamadan önce ciddi bir sermaye ile ortaklığa soyunmanızla başlayacak.
Peki kaç ortak olacak ?
Sen ve Ben sadece 2 kişi.
Peki sana nasıl güveneceğim ?
Ankara'da oturuyorsan eğer görüşmeyi bizzat yüz yüze gerçekleştireceğiz. Yok eğer Ankara dışında yaşıyorsan randevulaşıp ortak bir yer belirlendikten sonra orada buluşacağız ve görüşme yüz yüze gerçekleştirdikten sonra olumlu bir sonuç çıkarsa noter huzurunda herşey gerçekleşecek.
Peki ne kadarlık bir sermaye istiyorsun benden ?
Sen : 12.500 TL
Ben : 12.500 TL
Peki bu parayla ne gibi bir ortaklığa katılmış olacağım ?
Bir site var ve o sitenin seo'su için harcanacak. Bu site kendi alanındaki bir kelimede 1. sayfa 1. sırada çıkacak ve asla düşüş olmayacak yerini her zaman koruyacak.
Aylık kazanç ne kadar olacak peki ?
Aylık kazanç yaklaşık olarak : 20.000 - 25.000 dolar arası olacak. ( Her ay bu kazanç değişebilir yükseldiği veya azaldığı zaman ona göre ortak dağılım yapılacaktır. )
Günlük kazanç yaklaşık olarak : 750 - 1000 dolar arası olacak. ( Her gün bu kazanç değişebilir ay sonunda ona göre ortak dağılım yapılacaktır.)
Peki bu 12.500 TL'lik rakamı her ay mı ödeyeceğim ?
Hayır sadece tek sefere mahsus.
12.500 TL ödeyecek gücüm yok ama ortak olmak istiyorum bu durumda ne yapmalıyım ?
Bu durumda yapabileceğimiz 2. plan şöyle;
Siteyi 1. sayfa 1. sıraya getirmeyiz fakat 1. sayfaya getiririz ama 1. sırada olmaz sadece. ( Örnek : 1. sayfa 6. sırada olur )
1. sayfada kalabilmek içinde her ay 150 TL ödememiz gerekecek seo'cu arkadaşa.
Site içeriği tam olarak nedir ?
Eğer bu işi ciddi olarak düşünüyorsan PM yollaman yeterli.
veya
info@fuuy.net adresine mail yollaman yeterli olacaktır.
Ortaklık hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için lütfen iletişime geçiniz.
Saygılarımla.