cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Arkadaşlar bir sorum var;
Bu 2. oldu o yüzden artık tesadüf olduğuna inanmıyorum,sitemde Next Scripts: Social Networks kurulu ve postlarım sosyal medya hesaplarımda da otomatik paylaşılıyor.Google+ ise hemen posttan sonra kendim manuel paylaşıyorum.
Şimdi 1.sayfa 1.sırada çıkacağını tahmin ettiğim bir yazıyı bir güzel hazırlıyorum. Ardından sitemde yayına alıyor ve search console ile "Google gibi getir" yaparak masaüstü hemde mobil olarak dizine gönderiyorum.Hemen yukarıda bahsettiğim gibi diğer sosyal ağlarda otomatik zaten paylaştığı içim Google+ Sayfasında 1-2 saat sonra paylaşıyorum.
2-3 dakika sonra baktığımda ise makalem Google 1.Sayfa 1-2-3 Sıralarında tam mutlu son diyorum, Google+'da yazımı paylaştıktan sonra bir bakıyorum. Artık kendi makalemin yerinde yerler esiyor ve Google+ Postum 1.sayfa 1-2-3 sıralarında o çıkıyor (İşin ilginç yanı sabit yerinide koruyor hep)
Şimdi sorum acaba Google+'da paylaşmasam ne olurdu? Çünkü Ziyaretciler Google+ postundan bana yani sayfama gelmiyor orada okuyup başka yere geçiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Gizli sekmede kontrol ettiniz mi acaba ? Google hesabınız aktif ise geriye atmış olabilir. Ek olarak Spam içerik olarak da gösterebilir , kesinlikle hiç bir yazınızın içeriğini Sosyal medyalarda paylaşmayınız . Konu Başlığınızı ( değiştirerek ) ve Site URL linkinizi atınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Manisalii
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tamircisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%92)
Google+ kısa özeti yazıp devamı için link koysanız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bu zaten normal bir durum.Iceriginiz cogu zaman ilk siralarda cikabilir bazen ilk sayfalarda cikabilir kelimenin rekabetine gore ancak daha sonra aktif rekabet dahil olursunuz.3 5 senelik yazilarin onunde anlik cikmaniz mumkundur ancak zaman gectikce dogru siralamaniz kesinlesmeye baslar
Diyecegim o ki 1 2 saatlik yazilarin ilk siralarda olmasina sevinmeyin boyle birseyin kalici olmasinida beklemeyin zaten. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
peki index aldıktan sonra farklı yerlerde paylaşasınız blog vb yerlerde ve link verseniz ? imleme işe yarar diye düşünmekteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-