Arkadaşlar bir sorum var;

Bu 2. oldu o yüzden artık tesadüf olduğuna inanmıyorum,sitemde Next Scripts: Social Networks kurulu ve postlarım sosyal medya hesaplarımda da otomatik paylaşılıyor.Google+ ise hemen posttan sonra kendim manuel paylaşıyorum.

Şimdi 1.sayfa 1.sırada çıkacağını tahmin ettiğim bir yazıyı bir güzel hazırlıyorum. Ardından sitemde yayına alıyor ve search console ile "Google gibi getir" yaparak masaüstü hemde mobil olarak dizine gönderiyorum.Hemen yukarıda bahsettiğim gibi diğer sosyal ağlarda otomatik zaten paylaştığı içim Google+ Sayfasında 1-2 saat sonra paylaşıyorum.

2-3 dakika sonra baktığımda ise makalem Google 1.Sayfa 1-2-3 Sıralarında tam mutlu son diyorum, Google+'da yazımı paylaştıktan sonra bir bakıyorum. Artık kendi makalemin yerinde yerler esiyor ve Google+ Postum 1.sayfa 1-2-3 sıralarında o çıkıyor (İşin ilginç yanı sabit yerinide koruyor hep)
Şimdi sorum acaba Google+'da paylaşmasam ne olurdu? Çünkü Ziyaretciler Google+ postundan bana yani sayfama gelmiyor orada okuyup başka yere geçiyor.