lostyazilim

SEOENGINE Yazarlarını Arıyor! | SEO Öğreniyorum Projesi

2 Mesajlar 852 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

vBulletinMasterTR vBulletinMasterTR Emre Bartın - Google TR Telefon Onaysız
  • Üyelik 10.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO | Bilişim | Elektronik | Özgün Makale - Tanıtım Yazısı Yazarlığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 23 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar

Özellikle SEO'ya hevesli arkadaşlara yararlı olacağını düşündüğüm bir projeyi faaliyete geçirmek istiyorum.

SEO Öğreniyorum Projesi nedir?

Günümüzde SEO ve İnternet'e karşı ilginin aşırı derecede artmasıyla bu alandada aşırı derece hareketlenmeler başladı.

SEO Öğrenmek isteyen gençinden yaşlısına kadar arkadaşlarımıza Sanal Dünya'ya ve SEO'ya açılmaları için bulunmaz bir fırsat sunuyoruz ve SEO Siteleri arasındada bir ilke imza atıyoruz. SEO Öğreniyorum katagorisinde sizleri yazar yapıyoruz.

SEO konusunda hevesli kişileri en az 1 yıl tecrübesi olan kişileri sitemize alıp yazar olma fırsatı veriyoruz.

Eğer sizde ben bu işle aşırı derecede ilgiliyim. SEO'suz duramıyorum. Sürekli SEO yapıyorum. Araştırıyorum. Makale okuyorum. Bu konulardada makale yazmaktan zevk duyarım diyorsanız aradığımız kişi sizsiniz!

Başvurular:
WMARACI PM Yoluyla,
ve webgirisim@msn.com

www.seoengine.gen.tr

Saygılarımla.

wmaraci
reklam

Metin Metin metinli.com Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Analisti ve Siber Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1399
  • Beğeniler 61 / 582
  • Ticaret 18, (%94)
Her sub-domain ile farklı bir site açtığımızda veya sitemizde bir değişiklik yaptığımızda başlık açarsak, kısa zamanda forum kullanılamaz hale gelir.

Web tanıtım alanındaki başlığınız altından bu tür isteklerinizi belirtebilirsiniz;

>> http://wmaraci.com/forum/website-tanitim/seoengine-turkiyenin-dogal-search-engine-optimization-platformu-32459.html

Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al