HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ücretsiz seo her zaman işe yara ama bir yere kadar film sitem için bir ara çalışmıştım film izle kelimesi çok zor kelime seocuların çoğu o kelimede çalışmaz ben kendim iç seo ve biraz kodlama ile siteyi film izlede 5. sayfaya kadar çıkardım tabi sonra rakipler saolsun geriledim kodlama dediğimde hacklink olarak anlaşılmasın hacklink kullanmadım
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İç SEO (meta,keywords,description,tags vs.) Halledip benzer web sitelerinden link çıkışı almak gerekir. Anahtar kelimenizle sağlam sitelerden dofollow backlink ve bu tür Hitli sitelerde tanıtım yazısı yazarak yukarılara gelirsin. Evet o tur sitelere link eklemek biraz ücret gerektirir ama seoculara vereceğiniz paradan daha az harcarsınız diye düşünüyorum. Seocular ne adımlar uyguluyor bilemem ama kaliteli tanıtım yazıları ve kaliteli backlink site tamamsa iş görür diye düşünüyorum. Seocularin elinde daha çok kaynak vardır tabi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO hizmeti veren yerli yabancı sitelerde yapılacak işlemler kalem kalem yazar. Ya da örnek rapor temin edersiniz bir yerden, onları araştıra araştıra uygularsınız. Hem öğrenirsiniz hem de tecrübe kazanırsınız. Zaten SEO için Google'ın kendi dökümanları da mevcut, onları inceleyerek işe başlayabilirsiniz.
Temel olarak;
1- Kullanıcı dostu, hızlı açılan, temiz kodlanmış, ziyaretçiyi içeride tutabilecek, tekrar ziyaretini sağlayacak kaliteli içerikler ve tema.
2- İstikrarlı içerik girişi.
3- Sosyal medya.
4- Link wheel.(Bunun yavaş yavaş önüne geçilmeye çalışılıyor, dikkatli ve titiz uygulanması gerekir.)
5- Tanıtım yazıları ve kategorinizdeki otoriter sitelerden backlink.
İlk üçünü kendiniz rahat rahat yaparsınız. Kazandıkça da yavaş yavaş tanıtım yazısı ve backlink alımı yaparsınız. Bu işi kimse anasının karnında öğrenmedi neticede.
2 kişi bu mesajı beğendi.
the
Mekatronik.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neden olmasın? Eskiden seo mu vardı?
Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Kullanıcı odaklı olarak, para harcamadan da iyi yerlere gelinebileceğini düşünüyorum :)
- İlk başta ziyaretçinin unutmayacağı, yalın bir domain.
- Rekabet ettiğiniz sitelerden daha iyi içerikler oluşturarak işe başlamak gerekir. Ziyaretçilere, rakiplerinizin verdiğinden daha fazlasını, en yalın dil ile vermelisiniz.
- '' Site kötü görünse bile kullanıcı alacağını alır çıkar. Bu yüzden içerik dışında çok önemli değildir. '' gibi önyargılardan kurtularak, sitenizin temasından içeriğine, içeriğinden site hızına kadar web sitesinin her köşesini titizlikle hazırlamak gerekir.
- Sosyal medyayı etkili kullanmak da büyük avantaj sağlayacaktır. (Mesela rakip site sosyal medya üzerinden sadece sitesinde yayınladığı haberlerin linkini eklemişse, siz link dışında; ekstra bilgiler paylaşabilirsiniz.)
Ve en son:
- Sabır...
Bunlar benim dikkat ettiğim unsurlar.
Örnek olarak, Kripto para haber sitesi açacaksınız diyelim. Rakip siteye baktınız;
- sitede güncel kripto para haberleri var
- kripto para fiyatlarını gösteren tablo var
Sizin yapmanız gereken;
- güncel haberleri özgün bir şekilde ziyaretçilere aktarmak
- kripto para fiyatlarını gösteren tabloyu, rakibinizden daha görsel bir şekilde hazırlamak. (Örneğin tabloda daha az göz yoran renkler kullanmak gibi)
- Rakibinizde olmayan kripto para grafiklerini sitenizde sunmak. Veya en basitinden mobil uygulama yapıp rakibinizin önüne geçmeye çalışmak...
Bu örneği sadece anlatmak istediğim şeyi belirtmek için verdim. Dilediğiniz gibi yorumlanabilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bazı film sitelerine bakıyorum adamın domain kapatılıyor ertesi gun yeni isimle gelmiş yine ilk sırada semrushdan bakıyorum domain yeni ama backlink bilmem kaç k google index bilmem kaç k
ne ara o işlemleri yaptı ne ara yonlendirdi anlamıyorum :D
onların yaptıgının %25ini benim siteye yapsan kategorsiinde 1. olur ama iştee....
fakirlik diz boyu ondan boyle :)