lostyazilim

Sevgili ile site açmak

35 Mesajlar 4.594 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam gayet samimi bir fikir bence. Güzel kaliteli bir kamera ile iyi çekimler yaptığınız ve bu çekimlerde samimiyeti kaybetmeyeceğiniz videolar yt üzerinden hem size hit getirir hem de yt üzerinden de kazanırsınız bu bir. İkinicisi bahs ettiğini kategori kısmına hiç takılmayın o gün ne yaşandıysa ne yapmak istiyorsanız yapın yazın çekin yayınlayın. İsim içinde fazla uğraşmadan ozanveyengeninismi.com bile olabilir. sosyal medya hesapları, onediodan ve muadillerinden içerikler tanıdıklarınız varsa (bir süre sonra tabi) kaliteli içerikler ve sizinde söylediğiniz gibi samimiyet olursa bence idol bile olabilirsiniz ve hatta son zamanlarda duyduğum bence en iyi projelerden hiç bekletmeden yapın derim direk. Yurt dışında bunun örnekleri var. Hatta çoluklu çocuklu bir aile vardı komple yt üzerinden geçimlerini sağlıyolardı baba senelerdir bu şekilde videolar içerikler üreterk tv programlarına kadar çıktı yine prankvsprank var sizin gibi bir çiftin yaptıkları şakaları video alıp yt den kazandıkları... Bir çok örnek sayılabilir. Dediğim gibi hiç beklemeden yapın. Elimden geldiğince ben de yardımcı olurum hatta. Bol şans kolay gelsin. :)
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
Bence peşinizden gelenler olur böyle birşey yaparsanız. Bizde mi açsak böyle bir site?

Belli bir kitleye ulaştıktan bunu okuyucularınıza siz teklif ederseniz -bize katılın, siz de hobilerinizi/deneyimlerinizi paylaşın- gibi, işin ticari kısmına da giriş yapabilirsiniz, sitenizin-sosyal medya hesaplarınızın epeyi takipçisi olabilir. Sitenin samimiyetini koruması için size benzer çiftler, hatta dost olabileceğiniz nitelikte insanları yazar olarak seçebilirsiniz mesala.
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

icoren icoren Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek O bir Cyerol
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 14 / 40
  • Ticaret 1, (%100)
http://www.fundalina.com/ burayı inceleyerek yola çıkabilirsiniz Yakından tanıdığım birisidir Sitede Reklam vs birşey yok para kazanma amaçlı değil sizin projenize benzer :)
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Hocam gayet samimi bir fikir bence. Güzel kaliteli bir kamera ile iyi çekimler yaptığınız ve bu çekimlerde samimiyeti kaybetmeyeceğiniz videolar yt üzerinden hem size hit getirir hem de yt üzerinden de kazanırsınız bu bir. İkinicisi bahs ettiğini kategori kısmına hiç takılmayın o gün ne yaşandıysa ne yapmak istiyorsanız yapın yazın çekin yayınlayın. İsim içinde fazla uğraşmadan ozanveyengeninismi.com bile olabilir. sosyal medya hesapları, onediodan ve muadillerinden içerikler tanıdıklarınız varsa (bir süre sonra tabi) kaliteli içerikler ve sizinde söylediğiniz gibi samimiyet olursa bence idol bile olabilirsiniz ve hatta son zamanlarda duyduğum bence en iyi projelerden hiç bekletmeden yapın derim direk. Yurt dışında bunun örnekleri var. Hatta çoluklu çocuklu bir aile vardı komple yt üzerinden geçimlerini sağlıyolardı baba senelerdir bu şekilde videolar içerikler üreterk tv programlarına kadar çıktı yine prankvsprank var sizin gibi bir çiftin yaptıkları şakaları video alıp yt den kazandıkları... Bir çok örnek sayılabilir. Dediğim gibi hiç beklemeden yapın. Elimden geldiğince ben de yardımcı olurum hatta. Bol şans kolay gelsin. :)

Henüz birlikte yaşamıyoruz :) Fakat her haftasonu full birlikteyiz. İleride sizin dediğiniz bir boyuta da gidebilir elbette, bizim de kafamızda yok değil bu seçenekler. Video olarak da bir handcam almayı düşünüyoruz açıkçası ama çok büyük bütçelerimiz de yok. Bu konuyu da araştırmak gerekiyor. Ama sadece yt ye yönelmeye gözümüz yemez. Sadece kanal olayı ayrı bir dünya çünkü. Siteyi destekletici bir kanal açmak daha mantıklı geliyor şu etapta. Elbette bu videoların üstün körü olacağı anlamına da gelmiyor.

Domain olarak da aynen sizin gibi düşünmüştüm ama izin çıkmadı şimdilik, emir büyük yerden gelince malum :)

Ek Olarak:

Doruk adlı üyeden alıntı

Bence peşinizden gelenler olur böyle birşey yaparsanız. Bizde mi açsak böyle bir site?

Belli bir kitleye ulaştıktan bunu okuyucularınıza siz teklif ederseniz -bize katılın, siz de hobilerinizi/deneyimlerinizi paylaşın- gibi, işin ticari kısmına da giriş yapabilirsiniz, sitenizin-sosyal medya hesaplarınızın epeyi takipçisi olabilir. Sitenin samimiyetini koruması için size benzer çiftler, hatta dost olabileceğiniz nitelikte insanları yazar olarak seçebilirsiniz mesala.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kolay bir şey olmadığının farkındayız fakat eğlenerek de yapacağımız için ve kısa vadede zengin olalım gibi hayallerde olmadığımız için 1. adımı atmışız gibi hissediyorum :)

Ama çift olarak konuk yazar gibi bir durum kulağıma çok güzel ve mantıklı geldi.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2
wmaraci
wmaraci

igunayCOM igunayCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Emi Ajans / Founder
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 142 / 141
  • Ticaret 7, (%100)

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Cevap için çok teşekkür ederim.

Ortak kategori konusunda biz de aynen bu şekilde düşünüyorduk. Geçen sene 4 ülke gezdik, hala ödemesini yapıyoruz, kafamızı duvarlara vuruyoruz keşke site olsaydı o zaman diye hatta :)

İlla farklı şehir vs. ye gerek yok diye düşünüyoruz hatta. Yaşadığımız şehir İstanbul. Her hafta sonu full birlikteyiz. Site için ekstra bişi yapmasak bile düşününce o kadar çok malzeme çıkar ki.

Domain konusu biraz sıkıntılı duruyor şu an, bir kaç şeye baktım, almışlar :)

Bir de tema olarak themeforrest ten desteği sağlam, seo su osu busu sıkıntı olmayacak, güzel bir tema düşünüyoruz. Malum ben bu webmaster lık işlerinde sizler gibi usta değilim :)

Aynı düşüncede olmanıza memnun oldum hocam :)

Domain konusunda bir şey diyemeyeceğim maalesef ama size önerebileceğim tema Voice Teması tam sizin işinize göre bir kaç düzenleme ile de muhteşem bir site çıkarabilirsiniz temadan :)

Buyrun: http://themeforest.net/item/voice-clean-newsmagazine-wordpress-theme/9646105

Şimdiden başarılar diliyorum açınca da haber edin lütfen :)

İyi çalışmalar..
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

Allah hepimize rahmet eylesin!

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

igunayCOM adlı üyeden alıntı

Aynı düşüncede olmanıza memnun oldum hocam :)

Domain konusunda bir şey diyemeyeceğim maalesef ama size önerebileceğim tema Voice Teması tam sizin işinize göre bir kaç düzenleme ile de muhteşem bir site çıkarabilirsiniz temadan :)

Buyrun: http://themeforest.net/item/voice-clean-newsmagazine-wordpress-theme/9646105

Şimdiden başarılar diliyorum açınca da haber edin lütfen :)

İyi çalışmalar..

Çok teşekkür ederim. Temayı çok beğendim. Başka fikri olan arkadaşları da dinlemek isterim elbette. Hem tema, hem domain hem de genel anlamda. Şu ana kadar yorum yapan herkese ayrıca çok teşekkür ederim.

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Tema seçebileceğin bir tema bence de. Daha çok kişisel blogs tadında olacak gibi :) Eğlenceli işler çıkabilir.
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Tema seçebileceğin bir tema bence de. Daha çok kişisel blogs tadında olacak gibi :) Eğlenceli işler çıkabilir.

Yorumun için çok teşekkürler hocam. Temada karar kıldık gibi. Domain olarak herkesin fikrini bekliyorum. Bunun haricinde de fikirleri olan varsa ve katkı yapmak isterlerse çok sevinirim.

Sirvaliente Sirvaliente White Power! Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtuber
  • Konum ABD
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 19 / 106
  • Ticaret 2, (%100)
Allah yardımcınız olsun zamanında bende yaptım aynısını aman aman zor iş :D
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.

J1DOJ J1DOJ Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Yazılım, Geliştirici...
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 0 / 82
  • Ticaret 0, (%0)
Açıckası Fikriniz Güzel Fakat 2 Kişi Bukadar Dalda Etkin olmayı nasıl becericeksiniz buda merak konusu :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al