lostyazilim

Sevgili ile site açmak

35 Mesajlar 4.598 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Sirvaliente adlı üyeden alıntı

Allah yardımcınız olsun zamanında bende yaptım aynısını aman aman zor iş :D

Anlıyorum kardeşim :) Ama bizimki biraz farklı. Evet, hayatın ne getireceğini kimse bilemez ama bahsetmiş olduğun konuda bir sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyoruz ikimiz de.

Halen değişik fikirlere açık olduğumu da belirtmek isterim.

Ek Olarak:

J1DOJ adlı üyeden alıntı

Açıckası Fikriniz Güzel Fakat 2 Kişi Bukadar Dalda Etkin olmayı nasıl becericeksiniz buda merak konusu :)

Şöyle düşünüyoruz. Haftasonları full birlikteyiz. Ve zamanı iyi kullanıyoruz. Hafta içi de makale anlamında akşamları bolca vaktimiz var. Hoş benim eğitim sitem biraz zorlayacak ama zaman ayırabileceğim gene de.

Açıkçası her gün 10 yazı yazalım, 5 video çekelim gibi bir acelemiz de olmayacak. Bizim için en önemli şey her bir içeriğin benzersiz, çok emek sarf edilmiş, göz nuru gibi olması. Az olsun öz olsun yani başlarda, kafi diye düşünüyoruz.

Geçen yıl da 4 ülke gezme fırsatımız olmuştu, zilyon tane fotoğraf var, anı var. Bunları da aktarabiliriz diye düşünüyoruz, illa anlık bildirim yapmamıza gerek yok :)

Hem domain konusunda, hem içerik konusunda tüm fikirlerinize de açığız.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2
wmaraci
reklam

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Size pm atacagim
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Teşekkürler. Buradan da fikirlerinizi almaya devam etmek isterim. Bu başlık bizim için çok olumlu, faydalı oldu.
president

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Teşekkürler. Buradan da fikirlerinizi almaya devam etmek isterim. Bu başlık bizim için çok olumlu, faydalı oldu.

Rica ederim, yararim dokunduysa ne mutlu bana. Proje hayata gecirilir insallah en yakin zamanda.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

president adlı üyeden alıntı

Rica ederim, yararim dokunduysa ne mutlu bana. Proje hayata gecirilir insallah en yakin zamanda.

Çalışmalara başladık bakalım, uygun domain arayışındayız. Elbette fikir olarak da düşünüyoruz neler yapabileceğimizi bakalım.

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Ayrica oncu bir proje olabilir, layikiyla yapilirsa ciddi bir takipci kitlesinin olacagi hicde uzak degil, gelecek vaad eden ve cigir acan bir proje.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

president adlı üyeden alıntı

Ayrica oncu bir proje olabilir, layikiyla yapilirsa ciddi bir takipci kitlesinin olacagi hicde uzak degil, gelecek vaad eden ve cigir acan bir proje.

Ayaklarımız yere basıyor şu an. En önemlisi bu ve acele etmiyoruz. Video ve fotoğraf için ekipman baktık bugün ama fikir olarak, kategori olarak daha özgün ya da farklı neler yapabilirizi de düşünüyoruz bir yandan.

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Sayın hocam inanın böyle bir site kurulur ise ben düzenli okuyucusu olurum. Bilmiyorum ama bende şöyle bir durum var, insanların yaşadıkları şeyleri; dinlemek, okumak isterim. Ama hayal gücünden uzak ve tamamen gerçek anlamda olması şartı ile.. Sizin de yazınızda bu mevcut, gerçeklik.

Domain konusunda bir fikrim yok, kafam estiği zaman domain aratıyorum öyle. Eğer kafamın çalıştığı bir vakit olur ise size mutlaka domain önereceğimden hiçbir şüpheniz olmasın.

Saygılarımla
Tevfik AKTUNÇ

kişisel bloğ • tevfik.org

JexyR JexyR Codeigniter / Symfony Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 11 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
Nacizane görüşüm themeforest den aldığınız bir temadan seo beklentiniz olmasın. Themeforest temaları all in one şeklindedir yani her amaca kullanılacak şekilde geliştirilmektedir. Bu nedenle sadece kişisel blog kullanımı için basit bir tema bulmanız daha verimli olacaktır. Forumda ücretsiz temalar var bunlar üzerinden geliştirme yaparak iyi bir temaya sahip olabilirsiniz.

Tema olarak http://demo.mythemeshop.com/s/?theme=Schema adresindeki ücretsiz tema ile başlayıp geliştirebilirsiniz

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

JexyR adlı üyeden alıntı

Nacizane görüşüm themeforest den aldığınız bir temadan seo beklentiniz olmasın. Themeforest temaları all in one şeklindedir yani her amaca kullanılacak şekilde geliştirilmektedir. Bu nedenle sadece kişisel blog kullanımı için basit bir tema bulmanız daha verimli olacaktır. Forumda ücretsiz temalar var bunlar üzerinden geliştirme yaparak iyi bir temaya sahip olabilirsiniz.

Tema olarak http://demo.mythemeshop.com/s/?theme=Schema adresindeki ücretsiz tema ile başlayıp geliştirebilirsiniz

Themeforrest ten Sahifa teması kullanıyorum ve SEO konusunda sıkıntısı olan bir tema değil. Ya da SEO derken neyi kast ettiğinizi anlamadım, farklı bir şey kast ediyorsanız. İlk kez böyle bir yoruma denk geldim hocam. Ne yazık ki kod bilgimiz vs. hiç yok, bu yüzden tema geliştirme gibi bir şansımız da yok. :/ Ayrıca kod bilgimiz vs. olmadığı için desteği olmayan bir tema alırsak yarın öbür gün daha büyük sıkıntılarla boğuşabiliriz diye düşünüyorum.

Voice temasını incelediniz mi bu arada ?

http://demo.mekshq.com/voice/

Ek Olarak:

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Sayın hocam inanın böyle bir site kurulur ise ben düzenli okuyucusu olurum. Bilmiyorum ama bende şöyle bir durum var, insanların yaşadıkları şeyleri; dinlemek, okumak isterim. Ama hayal gücünden uzak ve tamamen gerçek anlamda olması şartı ile.. Sizin de yazınızda bu mevcut, gerçeklik.

Domain konusunda bir fikrim yok, kafam estiği zaman domain aratıyorum öyle. Eğer kafamın çalıştığı bir vakit olur ise size mutlaka domain önereceğimden hiçbir şüpheniz olmasın.

Saygılarımla
Tevfik AKTUNÇ

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim dostum. Şu an domain sıkıntı gibi duruyor. Düşün düşün pek bir şey bulamadık :) İçerik olarak da amacımız yapmacık değil, doğal olmak. Umarım bunu en iyi şekilde yansıtabiliriz.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al