Ersümer adlı üyeden alıntı
Hocam ben de öğretmenim(PDR-öğretmen sayılırsa :) ). Çok hızlı bir biçimde öğreniyorsunuz. Takıldığınız bir nokta olursa yardımcı oluruz. Ama çok basit. Gözünüzde büyütülecek bir şey değil. Sadece ilk defa yaptığınızda kurulumu biraz zor oluyor. O da bilen biri için çok kolay. 3 sene içinde 7 site kurdum. Zamanım olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım kurulum aşamasında. Siz bir domain ve hosting alın gerisini birlikte hallederiz inşaallah ...
Bilmiyorum çalışan var mı ama ben alan adı ve hosting için hozzt.com ile çalışıyorum ve çok memnunum ...
değerli yorumun için teşekkürler.. inşAllah öğreneceğim.. azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz :)
Ek Olarak:
çok teşekkürler.. anlayamadığım konular falan olursa size geri dönüş sağlayacağım :)
Ek Olarak:
çok teşekkürler.. anlayamadığım konular falan olursa size geri dönüş sağlayacağım :)
Ek Olarak:
profdizayn adlı üyeden alıntı
Yorumlara bakmadan direk cevap veriyorum. Dostum durduğun hata wordpress'den anlamaman birşeyi ifade etmez. Ben derimki wordpress'den anlamamana rağmen git wordpress ile bir site aç :) çünkü bir işi yaparken öğreniyosun. İnternette çoook resimli anlatımlar var yavaştan başla başarı çabuk gelecektir. Ayrıca şunu belirteyim wordpress çoook basit bir sistem çok kolay öğrenirsin. Bende zamanında açsammı bir site vs. bu düşünceler içindeydim. Zaten yapmışlar boşver deyip açmadım çoğu siteyi şimdi elde ne var? Hala bu işler içindeyim ama elimde doğru düzgün yönettiğim bir site yok ve pişmanım.. Şimdilerde "zamanında şu siteyi açsaydım ooo" dediğim çok oluyo oyüzden sen böyle yapma aç siteni 1-2 sene hiçbirşey olmassa 3. sene emin ol emeğinin karşılığını alırsın :) Selametle.
değerli yorumunuz için teşekkürler.. Bende wordpress tabanlı bir site açacağım .. zamanla her şeyi öğreniriz :)
Ek Olarak:
alminatasarim adlı üyeden alıntı
en fazla 1 ay
yada bir arkadaşınız göstersin tekniğini daha kolay yada bu siteden wordpress ile ilgilenen birini bulmanızı tavsiye ederim
teşekkürler.. inşAllah wordpress öğreneceğim.. :)