netbozum
tr.link

Site Projelerim ve Gelir Tavsiyeleriniz

15 Mesajlar 2.045 Okunma
acebozum
tr.link

winever winever Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 26.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Bence lokasyonu Amerika veya İngiltere yap. WordPress yada elle Html veye Php olarak hazırlaman daha iyi olur

googleasistan
reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

genchakan adlı üyeden alıntı

Türklere ingilizce konusunda yardım iyi fikir.İngilizce blogların para ettiği doğru.çok kullanıcısı olur ama bir o kadar da rakip demektir bu.adsense için bi problem olmaz.bir adsense hesabına 500 tane site eklersin.eklediğin site kabul edilmezse,bu daha önceden eklediğin siteyi ve adsenseni etkilemez.essay ler ortalıkta olursa copy-paste olayında bitersin.bunu önlemeye yönelik bir çalışma içerisinde olmalısın bence.bu arada ingilizcen iyiyse özelden bir görüşelim .biraz yardıma ihtiyacım var.

Copy paste olatini nasil engelleyebilirim usta. Orada sorun oluyor doğru diyosun. Ingilizcede sorununu özelden yazabilirsin. Elimden geldigibce yardimci olurum

Ek Olarak:

winever adlı üyeden alıntı

Bence lokasyonu Amerika veya İngiltere yap. WordPress yada elle Html veye Php olarak hazırlaman daha iyi olur

Wo4dpress kullanmayi dusunuyorum. Kendim php script yazarsam güvenlik problemi daha fazla olur

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
1.tutar zaten bol içeriğiniz var
2.domainini ihs veya isimtescil.netten al diğer firmalar bozuk çıkarabiliyor.Domain ve hostu aynı yerden hiç bir zaman alma hostunuda zaten yasa dışı bir şey olmadığı için tr lokasyonlu al daha iyi olur yani firma olarak emikron.com, alastyr.com, veya wop-group.com ya da netinternetten alırsın daha iyi olur.
4) adsense iyi gelir getirir ordan sıkıntı çıkmaz hatta
bjlkl

kişi bu mesajı beğendi.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Birinci projenin tutma olasılığı ikincisinden fazla.
Sebebi ise ben manga okuduktan sonra ilk işim o günün mangasında falan güzel sahneler varsa deviantArt'a girip onun wallpaper ve manga renklendirmelerini indiriyorum. Açıkçası deviantArt dışında başka bir siteye uğramıyorum bile.

Yani manga için değil de genel bir duvar kağıdı sitesi açarsanız belki tutar.
En iyisi İngilizce bir blog açmanız ve o şekilde iş yapmanız. İngilizce blogların konusu falan iyiyse, Google oldukça iyi para veriyor.
bjlkl

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

sterk adlı üyeden alıntı

1.tutar zaten bol içeriğiniz var
2.domainini ihs veya isimtescil.netten al diğer firmalar bozuk çıkarabiliyor.Domain ve hostu aynı yerden hiç bir zaman alma hostunuda zaten yasa dışı bir şey olmadığı için tr lokasyonlu al daha iyi olur yani firma olarak emikron.com, alastyr.com, veya wop-group.com ya da netinternetten alırsın daha iyi olur.
4) adsense iyi gelir getirir ordan sıkıntı çıkmaz hatta

çok teşekkürler ben domainle hostu aynı yerden almayı düşünüyordum. fiyatları da kontrol edip uygun bir host bulmaya çalışıcam

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Birinci projenin tutma olasılığı ikincisinden fazla.
Sebebi ise ben manga okuduktan sonra ilk işim o günün mangasında falan güzel sahneler varsa deviantArt'a girip onun wallpaper ve manga renklendirmelerini indiriyorum. Açıkçası deviantArt dışında başka bir siteye uğramıyorum bile.

Yani manga için değil de genel bir duvar kağıdı sitesi açarsanız belki tutar.
En iyisi İngilizce bir blog açmanız ve o şekilde iş yapmanız. İngilizce blogların konusu falan iyiyse, Google oldukça iyi para veriyor.

yorum için teşekkürler. wallpaper sitesi bir arkadaşın tavsiyesiydi. bu yüzden düşünmeye başlamıştım ama zaten yorumlara bakınca vazgeçtim manga wallpaper olarak. 2. projeyi erteleyebilirim. ingilizce blog açmayı deneyeceğim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al