1.tutar zaten bol içeriğiniz var
2.domainini ihs veya isimtescil.netten al diğer firmalar bozuk çıkarabiliyor.Domain ve hostu aynı yerden hiç bir zaman alma hostunuda zaten yasa dışı bir şey olmadığı için tr lokasyonlu al daha iyi olur yani firma olarak emikron.com, alastyr.com, veya wop-group.com ya da netinternetten alırsın daha iyi olur.
4) adsense iyi gelir getirir ordan sıkıntı çıkmaz hatta
2.domainini ihs veya isimtescil.netten al diğer firmalar bozuk çıkarabiliyor.Domain ve hostu aynı yerden hiç bir zaman alma hostunuda zaten yasa dışı bir şey olmadığı için tr lokasyonlu al daha iyi olur yani firma olarak emikron.com, alastyr.com, veya wop-group.com ya da netinternetten alırsın daha iyi olur.
4) adsense iyi gelir getirir ordan sıkıntı çıkmaz hatta
çok teşekkürler ben domainle hostu aynı yerden almayı düşünüyordum. fiyatları da kontrol edip uygun bir host bulmaya çalışıcam
Birinci projenin tutma olasılığı ikincisinden fazla.
Sebebi ise ben manga okuduktan sonra ilk işim o günün mangasında falan güzel sahneler varsa deviantArt'a girip onun wallpaper ve manga renklendirmelerini indiriyorum. Açıkçası deviantArt dışında başka bir siteye uğramıyorum bile.
Yani manga için değil de genel bir duvar kağıdı sitesi açarsanız belki tutar.
En iyisi İngilizce bir blog açmanız ve o şekilde iş yapmanız. İngilizce blogların konusu falan iyiyse, Google oldukça iyi para veriyor.
Sebebi ise ben manga okuduktan sonra ilk işim o günün mangasında falan güzel sahneler varsa deviantArt'a girip onun wallpaper ve manga renklendirmelerini indiriyorum. Açıkçası deviantArt dışında başka bir siteye uğramıyorum bile.
Yani manga için değil de genel bir duvar kağıdı sitesi açarsanız belki tutar.
En iyisi İngilizce bir blog açmanız ve o şekilde iş yapmanız. İngilizce blogların konusu falan iyiyse, Google oldukça iyi para veriyor.
yorum için teşekkürler. wallpaper sitesi bir arkadaşın tavsiyesiydi. bu yüzden düşünmeye başlamıştım ama zaten yorumlara bakınca vazgeçtim manga wallpaper olarak. 2. projeyi erteleyebilirim. ingilizce blog açmayı deneyeceğim.