NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim az önce başka bir arkadaşa da aynısını yazdım. Önemli olan Site tasarımı değil artık. Kaliteli bir tema al, onu kendine göre ayarla ve kullan. İleride çok büyürsen eğer bir tasarım yaptırırsın.
Zira yazılım tarafını da sen yapmaya kalkarsan bu işin altından çıkamazsın. Eli yüzü düzgün kaliteli bir Wordpress temasıyla başla. Kendini geliştirirsen kapalı bir sisteme de geçersin, özel tasarım da yaptırırsın.
Bir çok site görüyorum tema yazılımı ile uğraşmama ve sadece içerik üretmeye odaklanmak için hazır bir wordpress teması kullanım onu kendine göre özelleştiriyor. Bence bunu bir düşünün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sade olması güzel ama çok basit duruyor. Daha profesyonel görünebilir. Ne de olsa html css vs. biliyorsun. Renklendir biraz. Reklamları metinlerden ayır. Çok iç içe geçmişler. Kategorileri ve markaları, sosyal ağlar gibi sağda veya solda sırala. BİM ve ŞOK aktüel sitelerine göz at istersen. Başarılar.
www.parapratik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Ücretsiz güzel wordpress temaları mevcut, öneririm.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Ya bizim gözlerimiz mi alışmış acaba şatafatlı sitelere gereksiz bir boğuculuk sardı siteye girdiğim gibi beni anlatamıyorum şuan :D
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
eski tarz siteler fark yaratabilir. ben bol resimli jan janlı siteleri sevmiyorum. bu site güzel sade ama bir boğuculuk var tam olarak sebebi neyden kaynaklanıyor farkedemedim
L0ckam
Keep on rising
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Flat tasarım kullanmanızı tavsiye ederim, sadelik yakalayayım derken kullanıcılarınızdan olmayın. Başarılar