Escalous adlı üyeden alıntı

Hocam tasarıma çok önem vermenize gerek yok bu sektörde. İçerik sağlam olsun, tasarım vasat olmasın orta derece de, içerik okunsun yeter. Önemli olan hit. Sıralama yükselirse site zaten niche o siteye giren zaman geçirir. Reklamlarda optimize edersiniz, bazı reklamlar mesela 'internetten günlük nasıl 5000$ dolar kazanıyorum?' gibi yazılar oluyoru, hangi kategori dahilinde bilmiyorum ama belli başlı bir kaç kategoriyi açın. Boyle
Reklamlara bende tikliyorum. Gülmek için, acaba bu **************ların taktiği ne diye. Ben sitelerimde bunu uygularim, tbm 0,45 lerde geziyor. Tr site için iyi bir rakam. Bu şekilde guzel oran, hayırlı kazançlar dilerim.

Aslında orta düzey ve çok hızlı bir tema kullanıyordum. Değiştirdim çünkü bu alanda başka bir sitenin hayalini kuruyorum bununla beraber. Onun için denemelerimi yapmak ve o siteye tam hakim olmak için bunun tasarımında geliştirmeler yapmak istiyorum önümüzdeki süreç içerisinde. TBM dediğiniz gibi gayet iyi adsense vardı ama kaldırdım yarın ya da birkaç güne yerleştireceğim.

Teşekkürler tespitler için. :)